Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernetegn

Sådan er stjernetegnet Løven

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Løven er den fødte entertainer, og den nyder at være i rampelyset. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Løven.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Løven på under to minutter.

Er du født mellem den 22. juli og den 22. august, er du Løve i stjernetegn.

Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Løve i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Løve i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Løve i månetegn eller ascendant.

Løven er udadvendt og entusiastisk ligesom Skytten og Vædderen, som også er ildtegn.

Dyrenes konge

Løven er dyrenes konge, og det er også et meget godt billede på Løven som tegn. Løven udstråler en naturlig autoritet og stolthed. Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, at mange statsoverhoveder og ledere har Løven som fremtrædende i deres horoskop.

Løven tiltrækker med sin karisma let opmærksom og den er god til at sætte sig selv i centrum. Heldigvis er Løven også god til at give opmærksomhed til andre. Den er gavmild og storsindet.

Løvens personlighed

Løven er en god entertainer, der nyder at være i rampelyset. Men rammer rampelyset ikke Løven, kan den blive såret. 

Løven har en sårbar side, der hungrer efter at blive set og elsket.

Når Løven er i sit es, betyder publikummets størrelse heldigvis ikke noget. Det er derimod afgørende for Løven, at den får mulighed for at bruge sin personlighed til at udtrykke kreativitet og legende. Om det er som pædagog, skuespiller eller leder, er ikke så væsentligt.

Løven har hang til luksus, og når Løven performer, er det med masser af bling og stærke farver. Men i al hemmelighed vil Løven bare ses, for den, den i virkeligheden er.

Sådan er Løven som partner

Er du løve i stjernetegn, eller er du måske blevet lidt forelsket i en Løve? Så har du fundet dig en person, der er både festlig, barnlig og rigtig sjov. Det er aldrig kedeligt at være i selskab med en Løve. 

Som partner til en Løve skal du finde dine fine klæder frem, da Løven elsker at skabe karakter og være kreativ. Løven foretrækker som regel at være i centrum og festens centrum. Som partner til en Løve kan det lyde udmattende, men hvis du er i et forhold med Løven, så keder du dig aldrig. 

Løven elsker nemlig leg og er meget lige til. Men som partner til en Løve skal du passe på med kritikken, da Løven er mere sårbar, end den giver udtryk for. Løven har til tendens til at smide kritik tilbage, før du kan nå at sige undskyld. 

Løven er ikke beskeden, og derfor foretrækker den, at du roser og klapper den på skulderen. Løven vil nemlig være bedst til det, den gør - uanset hvad. Det gælder også, når Løven vælger sin partner. 

Som partner til en Løve kan man godt føle sig som "den udvalgte". Så hvis du dater en Løve, så er du heldig!