Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Skytten

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Skytten er energisk, frihedssøgende og altid på jagt efter nye oplevelser. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Skytten.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Skytten på under to minutter.

Er du født mellem den 22. november og den 20. december, er du Skytte i stjernetegn.

Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Skytte i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Skytte i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Skytte i månetegn eller ascendant.

Stjernetegnet Skyttens ambitioner

Skytten er energisk, frihedssøgende og altid på jagt efter nye oplevelser. Skytten er derudover enorm nysgerrig og videbegærlig. Skyttens ambition er at vide alt og forstå alt. Skytten repræsenterer globetrotteren, der altid udforsker nye territorier. Men det behøver ikke kun at være fysiske oplevelser. Skyttens rejser foregår lige så meget på det mentale plan, hvor nye ideer og livsfilosofier udforskes.

Skytten udvikler sig ved at have et åbent sind, og en oprigtig interesse i det ukendte. Men den har behov for at frigøre sig fra bånd, der binder den til en bestemt kultur, bestemte værdier, eller bestemte måder at tænke på.

Skytten kan have en tendens til at mene, at den har fundet den eneste sandhed. Samtidig kan den også komme til helt ukritisk at følge andres ideologier.

Skyttens optimisme

Skytten er optimistisk nogle gange overoptimistisk. Entusiasmen for nye spændende oplevelser, kan nogle gange resultere i at Skytten kommer til at love noget, den ikke kan holde.

Skyttens åbenhed og tillidsfulde tilgang til livet, bringer ofte held med sig.

Skyttens optimisme er dog ikke helt ubegrundet. Og der er som regel flere døre, der åbner sig, end der er døre, der lukker sig for Skytten.

Sådan er Skytten som partner

Er du blevet forelsket i en Skytte eller i forvejen partner til en Skytte? Så har en person i dit liv, som elsker intellektuelle snakke, fysiske udfordringer og passioneret elskov.

Skytten er inspirerende og optimistisk, og ser derfor oftest muligheder fremfor begrænsninger. Så hvis du har udset dig en Skytte, så bliver jagten aldrig kedelig. Skytten er nemlig meget selvstændig og lidt af en enspænder, derfor gør du dig klogt i af at nærme sig langsomt.

Astrolog Caritas Fischer beskriver Skytten som fri, eventyrlysten og filosofisk. Skytten skal helst stimuleres hele tiden. Så hvis du dater en Skytte bør du altid være klar på nye eventyr og oplevelser, da det er Skyttens måde at slappe af på.

Det værste den ved, er at føle sig i lænker. Skytten har brug for stor personlig frihed. Nogle vil derfor synes, at det er mærkeligt at være sammen med Skytten. Men der vil altid være en del af Skytten, der er sin egen. Skytten vil derfor typisk trives godt i åbent forhold.

Til gengæld hvis du ønsker at skyde kærlighedspilen efter en Skytte, så er det vigtigt, at du er frisk. Skytten elsker at være udenfor, så den vil gerne være i nærheden af praktiske og fysiske mennesker.

Det er vigtigt at vide, at Skytten nemt kan flygte, hvis det bliver for omklamrende. Så hvis du skal have fat i en Skytte, så må du gå snedigt til værks.

Læs også