Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Vædderen

14. april 2021
af Kristine Enevold Villadsen
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Vædderen er ikke bange for en udfordring og er tiltrukket af alt, hvad der er nyt og spændende. Hør mere om stjernetegnet her. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på Vædderen.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Vædder på under to minutter.

Er du født mellem 20. marts og 19. april, er du Vædder i stjernetegn.

Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Vædder i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Vædder i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Vædder i månetegn eller ascendant.

Vædderen er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere, forklarer astrolog Louise Bunnage.

Stjernetegnet er fyldt med energi og kan derfor hurtigt blive rastløs.

Vædder som stjernetegn, ascendant eller månetegn

Dette er heller ikke kun relevant for dig, der er Vædder i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv. hvis du for eksempel er Vædder i månetegn eller ascendat.

Eller hvis du kender en, der er Vædder.

Let at begejstre

Vædderen er let at begejstre ligesom Løven og Skytten, der også er ildtegn.

Vædderen er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende. Og Vædderen er ikke bange for en udfordring.

Hvor andre ser forhindringer, ser Vædderen udfordringer den gerne vil løse. Vædderen elsker at konkurrere.

Det at være først og bedst, er Vædderens mål. Vædderen går gerne forrest, og den har en evne til at få andre med, og ikke mindst få andre til at støtte op om sine projekter.

Mod og tillid

Vædderen kan til dels have en naiv tro på at noget lykkes, og den er ikke bleg for at sætte nye projekter i søen.

Til gengæld kan det godt knibe lidt med at få afsluttet projekter. Vædderen er nemlig altid hurtigt videre til det næste.

Vædderen har en tendens til at tiltrække intense og pressede situationer, men den er også god til at holde hovedet koldt, når det gælder.

Det er igennem den slags oplevelser, at Vædderen udvikler mod og tillid til sin egen dømmekraft.

Største udfordring

Vædderen har en masse energi og kampgejst, og det er vigtigt, at Vædderen gør det, den den føler behov for, uanset den modstand, den møder.

Hvis Vædderen undertrykker sit krigerinstinkt og den energi, der bobler indeni, kan Vædderen blive en skygge af sig selv.

Hvis Vædderen undertrykker sit krigerinstinkt og den energi, der bobler indeni, kan Vædderen blive en skygge af dig selv.

Fremfor at kæmpe for det der er vigtigt, bliver Vædderen istedet mere optaget af at please andre for enhver pris.

Den største udfordring ved at være i selskab med Vædderen er at fastholde dens fokus. Vædderen bliver hurtig rastløs og venter utålmodigt på næste udfordring.

Sådan er Vædderen som partner

Er du Vædder eller er du blevet forelsket i en Vædder, så er du blevet vild med en person fyldt med energi og klar på nye udfordringer. Hvis du er blevet forelsket i en Vædder kommer du ikke til at kede dig, daVædderen er spontant og elsker, når der sker nye ting med masser af spænding og drama.

Astrolog Caritas Fischer beskriver Vædderen som en partner, der er energisk, åben og viljestærk. Vædderen søger ikke konflikter, men har ikke noget imod dem, da Vædderen er stærk og meget åben, hvilket gør at Vædderen ikke er bange for at være ærlig, men siger tingene lige ud.

Som partner til en Vædder skal man dog være opmærksom på, at Væddderen nemt kan kede sig og bevæge sig videre til noget nyt. Det kan ske, hvis Vædderen mister spænding i hverdagen såsom nye spændende aktiviteter i parforholdet.

Selvom Vædderen oftest søger spænding, så gør Vædderen ærlighed, at den er fyldt med ægte kærlighed.

Så hvis du ønsker at fange en Vædder eller er i et parforhold med en Vædder så skal du ikke være bange for at skille dig ud. Vædderen elsker personer med selvtillid,

Det er en god ide at huske på, at Vædderen elsker at være aktiv og bruge masser af energi. En aktiv date vil derfor aldrig være en dårlig ide.

Læs også