Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoper

Sådan er stjernetegnet Tvilling

5. maj 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Tvillingen (gemini) som stjernetegn er nysgerrig og social, og du kan som regel høre, når der er en Tvilling i nærheden. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Tvilling.

Tvillingen (gemini) i stjernetegn

Tvillingen er kendetegnet som det sociale stjernetegn, der altid er klar på sjove eventyr med andre mennesker. Tvillingens latinske navn er gemini, og det er det tredje stjernetegn i dyrekredsen. Er du født mellem 21. maj og 20. juni, er du Tvilling i stjernetegn.

Stjernetegnet Tvilling er et lufttegn, der passer godt med de andre lufttegn, Vandmanden og Vægten. Den sociale tvilling er generelt glad for andre mennesker, men som lufttegn går især godt i spænd med ildtegn, som Løven, Skytten og Vædderen.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Tvillingen på under to minutter.

Hvordan er Tvillingen som stjernetegn?

Tvillingen elsker at være social. Faktisk så meget, at du sjældent ser Tvillingen alene. Hvis du er ven med en tvilling, er du altså altid sikret godt selskab. Tvillingen er nemlig heller aldrig kedeligt selskab.

– Hvis man elsker at grine, have det sjovt, blive stimuleret og at sladre, så er det Tvillingen, man skal have fat i. Tvillingen gør alting lidt mere let, så hvis man har tendens til at være bange eller angst, så kan Tvillingen lysne lidt op på det, fortæller astrolog Caritas Fischer

Tvillingen er kendt for at tale meget, og det er også tilfældet for de fleste Tvillinger. Det skyldes, at Tvillingen er nysgerrig og social, men også at den har flair for kommunikation, sprog og formidling.

Stjernetegnet Tvilling elsker at debattere, og den kan argumentere for hvad som helst, hvilket altid sikrer gode, lange og endda dybe samtaler. Tvillingen er god til at indsamle informationer og har en fantastisk evne til at se tingene fra flere forskellige perspektiver.

Tvillingen er hurtig både i tanke og handling, og den har et stort behov for forandring og variation. Der skal ske noget nyt, ellers bliver det for kedeligt.

Tvillingen er let at begejstre, men luften kan altså hurtigt gå ud af ballonen igen.

Tvillingen er enorm alsidig og fleksibel, men den kan også være decideret flagrende og have svært ved at fastholde sin interesse. Tvillingen er nemlig hurtigt videre til det næste og kan af nogle godt blive opfattet som overfladisk.

Personer med Tvilling fremtrædende i deres horoskop har derfor ofte flere jobs på en gang, og måske endda også mange forskellige interesser. Tvillingen vil nemlig langt hellere lære fra gaden og livet end fra skolebænken.

Tvillingen deler også gerne ud af sin viden og interesser. Her er der tale om en klassisk budbringer: Samler information og giver det videre – og du kan altid regne med, at Tvillingens viden er gennemtænkt og afprøvet.

Tvillingen er nysgerrig, og den endeløse jagt på ny viden og nye oplevelser, kan for Tvillingen ende med at blive et mål i sig selv. Derfor er det vigtigt, at den holder fast i en oprigtig nysgerrighed på sine omgivelser.

Sådan er Tvillingen som partner

Hvis du selv er Tvilling eller det er sket, at du har kastet din kærlighed efter en mand eller kvinde med stjernetegnet Tvilling, så skal du skrue ned for de romantiske gestusser og i stedet have dine taleevner i orden.

Astrolog Caritas Fischer beskriver Tvillingen som en mand eller kvinde, der hele tiden stiller spørgsmål og kan have tendens til at forhøre sin partner.

En Tvilling keder sig i det normale og søger hele tiden et godt grin eller to, derfor er et forhold med en Tvilling aldrig kedeligt.

– Tvillingen er bare det gode humør: De har mange bekendte og et stort netværk omkring dem. Og der er ligesom en følelse af, at man er del af en stor gruppe, når man har en Tvilling i livet. Tvillingen er nemlig ofte limen, der binder mennesker sammen, siger Caritas Fischer.

Med det sagt, er Tvillingen også superdistræt. Han eller hun har svært ved at gå dybt ned i ting – der vil de hellere kunne føle sig fri og springe rundt fra et interesseområde til det næste.

En person med stjernetegnet Tvilling er hypersocial, og som partner til en mandlig eller kvindelig Tvilling skal du nok vænne dig til menneskemængder, da Tvillingen er nysgerrig og elsker at lære og prøve at forstå nye ting.

Så, hvis du er forelsket eller partner til en Tvilling, skal du være tålmodig og tage imod det store netværk med åbne arme: Tvillingen vil nemlig have det hele og trives bedst i store grupper.

Tvilling i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Tvilling i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Tvilling i månetegn eller ascendant.

Horoskop for Tvillingen

Den nysgerrige, læringssøgende Tvilling kan have rigtig godt af at læse sit horoskop, da det kan forberede den på, hvilke muligheder, der ligger i fremtiden og venter. Tvillingen kan også bruge horoskoper til at blive klogere på sig selv og sine omgivelser.

Derfor har vi altid et horoskop klar til Tvillingen, så den ved, hvad fremtiden bringer af eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Læs også