Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjernetegn

Sådan er stjernetegnet Vandmanden

3. august 2021
af Maja Nygaard Bruun
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen. Foto: TV-desk
Vandmanden også kendt som Vandbæreren, er visionær, idérig og god til at tænke ud af boksen. Astrolog Louise Bunnage gør dig her klogere på stjernetegnet Vandmand.

I videoen ovenfor kan du blive klogere på stjernetegnet Vandmanden på under to minutter.

Er du født mellem 20. januar og 18. februar, er du Vandbærer i stjernetegn.

dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandbæreren. 

Vandmand i stjernetegn månetegn eller ascendant

Denne artikel er ikke kun relevant for dig, der er Vandbærer også kaldet Vandmand i stjernetegn. Du kan også bruge den til at blive klogere på dig selv, hvis du for eksempel er Vandbærer i månetegn eller ascendant. 

Det geniale stjernetegn

Vandbæreren eller Vandmanden, som nogle kalder den, er ligesom de andre lufttegn Tvillingen og Vægten intellektuel og kommunikativ.

Vandmanden er venlig og den kommer typisk godt ud af det med alle slags mennesker. Den føler sig nemlig aldrig hævet over nogen.

Vandmanden som stjernetegn er visionær og idérig. Og den har en særlig evne til at tænke ud af boksen. Derfor er Vandbæreren ofte også forud for sin tid.

Den vender tingene på hovedet og ser dem fra helt nye perspektiver. Faktisk har Vandbæreren et ry for at være gal eller genial. 

Outsideren

Vandmanden har et stort behov for frihed. Den bryder sig ikke om det trivielle og forudsigelige.

En person der er Vandbærer føler sig ofte som en outsider, men det er vigtigt, at den står ved sin individualitet og trodser normer, opdragelse og indirekte pres fra omgangskredsen. 

Et godt råd

Tør Vandmanden derimod ikke at gå sine egne veje, og ender den med at leve et forudsigeligt liv, kan behovet for frihed og oprør komme til udtryk mere eller mindre ubevidst.

Her kan Vandmaden finde på at gøre oprør alene for oprørets skyld.

Sådan er en Vandmanden som partner

Astrolog Caritas Fischer beskriver Vandbæreren bedre kendt som Vandmanden som en partner, der er har stærke principper, men som også tænker i muligheder og løsninger.

Vandmanden er viljestærk, innovativ og selvstændig. 

Vandmanden gør nemlig meget ud af at forstå verden omkring sig. Især politik er vigtigt for Vandbæreren.

Det er når Vandbæreren tør tænke anderledes og gå sine egne veje, at den er genial.

Det er oftest Vandmanden, der kommer med geniale løsninger og forslag til, hvordan problemer kan løses.

Derfor er Vandmanden også meget principfast og vil gå langt for at få sine ideer igennem. 

En person der er Vandmand i stjernetegn vil altid at være venner med alle og formår at bevare den gode stemning i større forsamlinger.

Til trods for det værdsætter Vandmanden frihed over alt. En Vandbærer vil derfor altid ønske at være 100 procent sig selv i et forhold.

Somme tider kan Vandmanden føle at et forhold tager for meget af dens frihed. 

Har du et godt øje til en Vandbærer også kaldet Vandmand eller allerede kastet sin kærlighed for en, så er det vigtigt for Vandbæreren, at dens partner fremstår autentisk.

Derfor behøver du ikke pakke dine holdninger væk, når du dater en Vandmand. Vandbæreren elsker nemlig, når dens partner er ærlig og anderledes, og siger hvad han/hun mener.

Vandbæreren er dog ikke så meget til de store romantiske gestusser og dramaer. 

Et godt råd til at fange en person med Vandmand som stjernetegn er opmærksomhed og forsøg at klæde dig anderledes og ikke være bange for det skæve, så ligger Vandbæreren nemlig mærke til dig.