https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/vandbaerer.jpg
Horoskoper

Sådan er det at date en Vandmand

19. januar 2021
af Amanda Stensgaard
Illustration: Anna Houplain
Vandmanden vil gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Og så er den ikke bange for at være ”the odd one out”.

Er du faldet for en Vandmand, kan du her blive klogere på, hvordan den opfører sig i et forhold – og det er ikke nødvendigvis helt efter bogen.

Vandmanden er ofte ”the odd one out”, og den foretrækker sin partner ligeså. Planlægger du at få en Vandmand i nettet, behøver du altså ikke gemme dine sære tilbøjeligheder eller upopulære holdninger væk på første date.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Vandmand.

– Det vigtigste for Vandmanden er, at dens partner er autentisk, siger hun.

Vandmanden (21/1 – 19/2)

Element: Luft.

Type: Fast.

Planethersker: Saturn.

Personlighed: Autentisk, viljestærk, innovativ og selvstændig.

Passer godt med: Tvilling, Vægt, Skytte og Vædder.

Det skal du vide, inden du dater en Vandmand

Vandmanden gør meget for at forstå verden omkring den. Den er ofte interesseret i politik, og hvordan man skaber de bedste løsninger for alle.

– Vandmanden er innovativ og intellektuel. Det er ofte Vandmanden omkring bordet, der kommer med originale løsninger og tanker. Den er principfast og vil gøre meget for at få sine ideer igennem, men den vil samtidig forsøge at være venner med alle, siger Caritas Fischer.

Men selvom Vandmanden gør meget for at bevare den gode stemning i alle relationer, værdsætter den frihed over alt andet.

– Den vil derfor have det svært i et forhold, hvor den ikke får lov til at være 100 procent sig selv. Men den giver også partneren lov til det samme.

Ifølge astrologen er det bedste ved at date en Vandmand, at de er overraskende og idérige.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Stenbuk

– Og så er det værste nok, at de ofte har nok i dem selv. Vandmænd kan hurtigt føle, at forhold er kvælende for deres frihed, siger hun.

Så et lille tip må være, at du nok ikke skal lufte bryllups- og babydrømme som det allerførste.

Sådan fanger du Vandmandens opmærksomhed

Som nævnt er Vandmanden ikke bange for at skille sig ud, så hvis du selv er typen, der helst blender ind, gør du klogt i at udfordre dig selv.

– Vandmanden elsker, når folk tør sige, hvad de mener. Også selvom de ikke deler holdninger med majoriteten.

Er du ikke den store taler, kan du dog også fange Vandmandens opmærksomhed på mere æstetisk vis.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Løve

Klæd dig iøjnefaldende. Bryd med normerne og vær ikke bange for det skæve. Så vil Vandmanden med garanti lægge mærke til dig, siger Caritas Fischer.

Sådan er den ideelle date for en Vandmand

Fordi Vandmanden hurtigt føler, at et forhold kan blive kvælende, er den heller ikke til det store first date-arrangement.

– Det må endelig ikke blive formelt, og det må heller ikke blive for følsomt. Den kan godt lide bare at hænge ud og snakke, gerne i lidt casual omgivelser og måske med nogle venner til at bløde den lidt akavede stemning op.

Man finder tit Vandmænd i bofællesskaber, hvor der er interessante snakke over middagsbordet og måske vegansk eller skraldet mad på menuen, siger astrologen.

Så måske skal du invitere din udkårne vandmand til middag med dine roomies?

Sådan er Vandmanden i sengen

Hvis du og din Vandmand er nået til de hvide lagener, er det vigtigt med intellektuel forbindelse, fortæller astrologen.

En typisk Vandmand vil tænde på, at I har en god samtale inden akten. Og så tænder de på frække ord. De er lidt legesyge og kan hurtigt begynde at kede sig.

Hvis du har en lille hjælper liggende i skuffen, kan det jo være, at den skal med i seng og spice det hele lidt op?

Sådan bliver du kærester med en vandmand

Hvis jeres dates er gået godt, og du drømmer om gøre jeres kærlighed officiel, skal det ske organisk.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at date en Jomfru

- Man skal ikke arrangere noget stort og romantisk, hvor man falder på knæ med røde roser. Det skal ske naturligt, og man må forvente, at Vandmanden slet ikke har behov for at sætte mærkat på relationen, siger Caritas Fischer.

Sådan slår du op med en vandmand

Til gengæld er den nemmere end så mange andre tegn at slå op med.

– Hvis bare man er logisk i sin argumentation, vil de fleste Vandmænd tage et brud ganske pænt. De har nok i sig selv, så de vil se forholdet som en smuk oplevelse, og der vil ikke være det store drama, siger Caritas Fischer.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også