sinful
Kærlighed og sex

Hed lockdown: Det her sexlegetøj, kan vi ikke få nok af

18. december 2020
af
Caroline Wilms. Foto: Shutterstock
Da landet lukkede ned i marts fik det salget af sexlegetøj til at stige hos forhandleren Sinful. Særligt salget af én bestemt type sexlegetøj er steget drastisk.

2020 har været et forvirrende år med Corona, hjemsendelse, mundbind og håndsprit.

Men det har ikke stoppet folk i at eksperimentere i soveværelset.

Faktisk har det måske givet mere tid til det, viser det sig.

Sexlegetøjsforhandleren Sinful laver i slutningen af hvert år en ”året der gik”-rapport over deres salg af sexlegetøj, hvor de blandt andet kårer årets frækkeste og kedeligste byer. Rapporten viser, at deres salg af sexlegetøj steg drastisk i ugerne efter d. 12. marts, da landet lukkede ned første gang.

Det fortsatte helt til midten af maj. Og i oktober, da danskerne fik deres indfrosne feriepenge udbetalt, steg salget atter igen.

En kuriøs detalje er, at Sinful faktisk i år har solgt så mange dildoer, at de, hvis de ligger i forlængelse af hinanden, vil have en længde på over 14 kilometer.

Det er især folk i aldersgruppen 25-34, der i 2020 har erhvervet sig nyt legetøj.

Sammen – Hver for sig

Hvis man skal finde en positiv ting ved pandemien, må det være, at der i den grad har været tid til at 'connecte' mere med sig selv og sine nærmeste.

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj er så normalt, at du kan købe det i Normal

Selv om Corona muligvis fik mange parforhold ud på gyngende grund, hæmmede det tilsyneladende ikke intimiteten overordnet set. Det styrkede derimod kreativiteten, da der skulle findes på nye måder at være intime på.

Det fik nemlig salget af app-styret sexlegetøj til at gå amok. I forhold til sidste år er salget af den type legetøj nemlig steget med hele 90 procent.

Det har givet par over hele Danmark mulighed for at udforske hinanden og holde sexlivet i gang, ligegyldigt om de har været hjemsendt sammen eller spredt til forskellige dele af landet.

Mette og Thomas er frækkest

Mette er nok et af de navne, vi i år har hørt og sagt mere end aldrig nogensinde før.

Og Mette indtager også førstepladsen som det frækkeste navn. Altså det navn, der efter sigende skulle have købt mest nyt sexlegetøj fra Sinful i 2020, efterfulgt af Louise og Camilla.

LÆS OGSÅ: "Det passer ikke, at manden altid vil have sex, og kvinden altid har hovedpine. Kvinder har sindssygt meget lyst"

Blandt mændene er det Thomas, Michael og Morten, der har haft (penge)pungen fremme og investeret i nyt udstyr.

Aalborg, der i 2019 lå på førstepladsen som den frækkest by, er i år blevet overgået af Aarhus, og rykker derfor ned på en anden plads, hvorimod Højer i Sønderjylland må tage første pladsen som den kedeligste by i år.

Læs også