Sådan dater du en Tvilling
Stjernetegn

Sådan er det at date en Tvilling

27. maj 2020
af Kathrine Graa
Foto: Shutterstock
Har du kastet din kærlighed efter en Tvilling, må du finpudse dine taleevner. Tvillingen elsker stimulerende samtaler og er ikke meget for romantiske gestusser. Her er din guide til at date en Tvilling.

Du har fundet en person, som fanger din opmærksomhed. Fedt! Men personen stiller hele tiden spørgsmål, omgås med sine venner 24/7 og har en tendens til at kede sig i det normale: Du har fundet en Tvilling.

Det er der råd for. Tvillingen er faktisk meget sød, når han eller hun er færdig med at forhøre dig. Og du er garanteret et godt grin eller to, hvis du begiver dig ud i et romantisk forhold med en Tvilling.

Vi har allieret os med astrolog Caritas Fischer og udarbejdet din guide til at date en Tvilling.

Tvillingen (22. maj – 21. juni)

Element: Luft

Modalitet: Bevægelig (fleksibelt tegn)

Planethersker: Merkur

Type: Intellektuel, livlig og rastløs

Passer godt med: Ildtegn og lufttegn

Det skal du vide, inden du indgår dater en Tvilling

Tvillingen er hypersocial, og du skal nok allerede nu vænne dig til menneskemængder, hvis du har bestemt dig for at erobre vedkommende. Og så skal du vænne dig til at bruge snakketøjet, for Tvillingen er nysgerrig og elsker at snakke, lære og prøve at forstå.

Her er der tale om en klassiske budbringer: Samler information og giver det videre – og du kan altid regne med, at Tvillingens viden er gennemtænkt og afprøvet. Tvillingen vil nemlig langt hellere lære fra gaden og livet end fra skolebænken.

Med det sagt, er Tvillingen også superdistræt. Og han eller hun har svært ved at gå dybt ned i ting – der vil de hellere kunne føle sig fri og springe rundt fra et interesseområde til det næste. Derfor er det også svært at fastholde koncentrationen længe, medmindre du spiller med på reglerne.

Så, hvis du har kastet din kærlighed efter en Tvilling, skal du være tålmodig og tage imod det store netværk med åbne arme: Tvillingen vil nemlig have det hele og trives bedst i store grupper.

- Hvis man elsker at grine, have det sjovt, blive stimuleret og at sladre, så er det Tvillingen, man skal have fat i. Tvillingen gør alting lidt mere let, så hvis man har tendens til at være bange eller angst, så kan Tvillingen lysne lidt op på det. Tvillingen er bare det gode humør: De har mange bekendte og et stort netværk omkring dem. Og der er ligesom en følelse af, at man er del af en stor gruppe, når man har en Tvilling i livet. Tvillingen er nemlig ofte limen, der binder mennesker sammen, fortæller Caritas Fischer.

Sådan fanger du en Tvillings opmærksomhed

Når du har fundet en Tvilling, der virker til at være det rette match, skal du bruge alle dine bedste flirteteknikker. Tvillingen er nemlig lidt af en player. Her er det ikke nok med et par blikke fra den anden side af baren. Du skal tage fat i Tvillingen og skabe en kontakt. Og så skal du bruge al din charme.

- Man behøver ikke se godt ud, for at score en Tvilling. Den går op i, om man er sjov, og om man har en holdning. Og så er det et plus med viden. Om du kan snakke med om det nyeste nye.

- Tvillingen er et tegn, der virkeligt gerne vil have, at man kan tænke sig frem til svaret. Men det er jo også dejligt for mange, at den her person faktisk bare sætter ord på alting og gerne vil snakke om alt, lyder det fra Caritas Fischer.

Og så skal du holde al følelsespladder for dig selv. Tvillingen tænder af på lyseslukkere og mister koncentrationen, når den skal snakke om de dybe følelser. Så sørg for at få Tvillingen til at grine!

Læs dit horoskop her

Sådan er den ideelle date for en Tvilling

Du har fanget Tvillingens opmærksomhed, og nu skal I på date. Tillykke! Nu skal du virkelig sørge for at holde samtalen i gang (medmindre Tvillingen selv gør det), for Tvillingen kan desværre godt komme til at kede sig lidt, hvis det kun er jer to. Derfor vil en ideel date være noget, hvor I kan blive stimuleret og koncentrere jer om noget andet end bare jer.

- Tag på museum eller noget, hvor man kan snakke om et emne sammen og blive stimuleret. Daten må gerne handle om holdninger, frem for hvem du er som person, siger hun.

LÆS OGSÅ: Tjek dit stjernetegn: Sådan ser din garderobe ud, hvis du er...

Og så skal du altså ikke blive stødt, hvis daten ender med at være dig, Tvillingen og en håndfuld venner. Tvillingen kan nemlig godt lide at være sammen med mange ad gangen, og helst til langt ud på natten.

Se videoen og bliv klogere på Tvillingen på under to minutter

Sådan er Tvillingen i sengen

Er du så heldig at få en Tvilling med i seng, så nyd det. Tvillingen har let til leg og er glad for at eksperimentere. Det skal nok blive sjovt. Prøv at spice det op med en ny sexstilling eller rollespil. Og så kan du helt sikkert regne med noget dirty talk - måske endda for meget?

Sex med en Tvilling er sjovt, men husk nu på, at Tvillingen kan være lidt af en player, så forvent ikke for meget.

LÆS OGSÅ: Her er de stjernetegn, der er mest utro

Sådan bliver man kærester med en Tvilling

Der findes jo aldrig en 100 procent sikker kur mod at få en partner, men det vil virke meget naturligt med Tvillingen.

- Så længe man er godt selskab, så sker det nok naturligt, at Tvillingen gerne vil have, at du er der. Hvis man kan få dem til at grine og tænke, så er du den rette for dem, siger Caritas Fischer.

Men du bør nok holde lidt igen med de store romantiske gestusser, de kan virke som lidt for meget for den logiske Tvilling.

Sådan slår du op med en Tvilling

Er din Tvilling alligevel ikke den rette for dig, skal du gå logisk til værks.

- Hvis man skal slå op med en Tvilling, er det vigtigt med klar kommunikation. Forklar det som en videnskabelig situation: “Det her virker ikke, fordi det og det.”

Det er aldrig sjovt at slå op, men med Tvillingen bør du bare sætte dig ned og snakke. Det nytter ikke noget at græde eller kaste med ting. Det vil kun gøre situationen værre.

Om Caritas

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far er professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig laver hun 1:1 sessions, hvor hun læser dit fødselshoroskop og guider dig gennem udfordringer. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også