jennifer_Aniston
Stjernetegn

Denne frisure skal du have baseret på dit stjernetegn

9. februar 2024
Af redaktionen
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Mangler du inspiration til en ny frisure? Så kan man jo se, hvad stjernerne siger.

Fine fletninger, en løs knold eller mange hår-accessories? Det kan være svært at finde den helt perfekte frisure.

Heldigvis kan stjernerne hjælpe os lidt på vej, og du kan her se, hvilken frisure, du skal have, baseret på dit stjernetegn.

For at hjælpe dig med inspiration til din næste frisure, har vi lavet en guide til, hvad du skal prøve baseret på dit stjernetegn.

Vædderen (21. marts – 19. april) – Space buns

Du er energisk, impulsiv og beslutsom. Det betyder, at du er født til at eksperimentere med forskellige styles, som er mere til den ’edgy’ side. En af de sjoveste frisurer, der samtidig er vildt fin, er space buns, som frisker ethvert look op.

Tyren (20. april – 21. maj) – Løs knold

Som person er du praktisk og loyal, så derfor er en løs knold den helt perfekte frisure til dig. Den er simpel at lave, men den ser altid så fin ud med sit blide udtryk. Hvis du vil pifte den lidt op, kan du bruge en scrunchie af silke eller tilføje fint hårpynt.

Tvillingen (22. maj – 21. juni) – Lyserøde fletninger

Du er nysgerrig og spøgefuld, og du er helt sikkert den i vennegruppen, der eksperimenterer mest med forskellige hårfarver og nye styles. I en mørk og kold tid har du brug for at gøre verden lidt sjovere, så denne lyserøde frisure med fletninger passer perfekt til dig.

Krebsen (22. juni – 22. juli) – Boho-stil

Du er følsom, medfølende og intuitiv, og derfor passer en frisure i boho-stil til din personlighed. Med denne frisure får du et chill look, der udstråler varme og åbenhed. I en tid uden de store sociale arrangementer kan denne frisure også give den følelse af sommer og festivaler, som du måske savner.

Løven (23. juli – 22. august) – En masse hårpynt

Du er kendt for at være selvsikker og stolt, og så elsker du at skille dig ud fra mængden. En af måderne, du kan gøre det på, er ved at tilføje en masse accessories til dit hår.

For dig er der ikke noget, der hedder ”less is more,” så skynd dig at komme i gang med at pynte håret med farvestrålende sommerfuglespænder.

Jomfruen (23. august – 22. september) – Chignon

Du er kreativ og omhyggelig, og så elsker du, når alt er perfekt ned til hver enkelt detalje. Derfor vil denne fine chignon være perfekt til dig. Den er simpel at lave, men den ser altid super chic ud uanset, hvilket outfit du har på.

Vægten (23. september – 22. oktober) – Fletninger

Du er venlig og intelligent, og så er der ingen tvivl om, at du har en smuk personlighed. Den har derfor fortjent at blive matchet med en lige så flot frisure såsom disse fine fletninger.

Fletningerne giver dig et sejt look, man ikke kan tage øjnene fra.

Skorpionen (23. oktober – 22. november) – Hestehale med twist

Fokuseret, passioneret og mystisk er blot nogle af de ord, der beskriver dig bedst. Du er kendt som en, der både er stærk og kærlig, så denne hestehale passer perfekt til dig.

Den er lidt skarpere end en almindelig hestehale, og så har den et fint twist i spidserne.

Skytten (23. november – 21. december) – Half-up, half-down knold

Du er spontan, sjov og altid på farten. Derfor har du brug for en frisure, der er praktisk samtidig med, at den også ser stilet ud. En knold, hvor man efterlader halvdelen af håret nede, vil derfor opfylde alt det, du leder efter i en frisure.

Stenbukken (22. december – 20. januar) – Snoet fletning

Alle elsker at være i dit selskab, fordi du er humoristisk og loyal. Den perfekte frisure til dig skal derfor være noget, der afspejler det, og det gør denne snoede fletning uden tvivl. Den giver et klassisk look, som samtidig skiller sig lidt ud.

Vandmanden (21. januar – 18. februar) – Afslappet twist

Som en person, der er uafhængig og unik, har du brug for en frisure, man ikke ser hver dag. Dette kreative look ser både afslappet og sjovt ud – præcis ligesom dig.

Fisken (19. februar – 20. marts) – Elegant hestehale

Du er empatisk og romantisk, så du har brug for en frisure, der også afspejler dette. En fin og elegant hestehale er derfor helt perfekt til din personlighed. Du kan tilføje en fin sløjfe for at gøre looket endnu mere yndefuldt.

Artiklen blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også