De 12 stjernetegn

Hvilket stjernetegn er du? Nedenfor kan du finde dit stjernetegn og læse alt, hvad det siger om dig. 

På femina.dk har vi samlet alt, du skal vide om netop dit stjernetegn. Her dykker vi ned i de forskellige stjernetegns personlighedstræk, så du kan blive klogere på dig selv og din omgangskreds.

Bliv klogere på, hvilke styrker og svagheder der er ved dit stjernetegn – og hvad forskellen er på ild-, jord-, luft- og vandtegn. Du kan komme til at kende dit stjernetegns hemmelige og følsomme sider, og hvilket stjernetegn du passer godt sammen med.

Ascendant og månetegn

Udover stjernetegn dykker vi også ned i månetegn. Månetegnet er tegnet for følelser, og på femina.dk kan du udregne, hvad dit månetegn er. Samtidig kan du få astrologens svar på, hvad det siger om dig.

Ascendanten er også vigtig at kende, fordi den kan sige noget om dig og dit kærlighedsliv. Find din ascendant, så kan astrologen hjælpe dig med, hvad den betyder, så du kan lære dig selv lidt bedre at kende.

Dagens, ugens og månedens horoskop for dit stjernetegn

På femina.dk får du et indblik i alt inden for astrologiens verden. Hver dag, uge og måned får du et horoskop for netop dit stjernetegn. Du kan finde dem alle lige her.

Dating og stjernetegn

Udover at du kan læse alt om dit stjernetegn, så kan du også udforske andres for at blive klogere på dem og deres personlighed. 

Vi har nemlig lavet en guide til, hvordan det er at date en hvert enkelt stjernetegn. 

Her kan du blive klogere på, hvordan det er date en Vædder, Vægt, Løve, Krebs, Tyr, Vandmand, Tvilling, Jomfru, Fisk, Skytte, Stenbuk og Skorpion.

God fornøjelse!