Selvudvikling

Horoskop: Sådan bliver dit 2018

2018 står nyt og sprødt og venter lige om hjørnet. Hvad byder det nye år på i forhold kærlighed, job og livet generelt. Her får du dit horoskop for 2018. Godt nytår!

HOROSKOP: SÅDAN BLIVER DIT 2018

Stenbukken 22/12 – 20/1

Året som helhed: Du har fart på, og der kommer til at ske en hel del for dig fra årets start. En mere stille periode kan du forvente fra midten af april til starten af juni. Du har gode muligheder for succes og medvind – som altid takket være flid og forberedelse og arbejde de sidste par år. Du gør status over, hvor langt du er nået, ikke kun med de ydre mål, men også som den person, du er og gerne vil være.
Viser det sig, at du ikke har været tro mod dig selv, vil tingene ikke lykkes for dig. Du kan sagtens sætte en ny kurs, for du vil have mennesker omkring dig, der bakker dig op og hjælper dig med at realisere dine drømme.
Du får nye impulser, der har med dit livsoverskud og din kreativitet at gøre. På den måde kan du få helt nye interesser og blive mere eksperimenterende. Årets sidste måneder giver plads til refleksion.
 
Job: Din pondus kan komme dig til gode i jobbet, hvor du kan påtage dig større ansvar eller måske en lederrolle. Kigger du efter nyt job, vil der med det samme blive lagt mærke til din autoritet på dit felt. Brug i den forbindelse dit glimrende og store netværk til at komme tættere på drømmejobbet. Du har også en udbredt interesse for socialt arbejde – det kan føre dig ind i politik, eller du kan fra sidelinjen kæmpe for en sag, du tror på og brænder for. De bløde værdier, herunder det kollegiale, ser ud til at fungere fint. En status omkring job kan betyde tilbagetrækning såvel som at blive selvstændig.
 
Kærlighed: Når det gælder parforhold, er du parat til at forpligte dig. Er du allerede i et parforhold, er der ingen grund til at lave om på det. Tværtimod kan du blive en klippefast støtte for din partner. 
For Stenbukken, som er single, er det tid at gøre op, om du vil fortsætte singlelivet, og hvis ikke så gå seriøst ind for at ændre på det. Din tro på dig selv og lidt ekstra medvind hen over sommeren vil føre dig i mål.
 
Årets muligheder: Træd i karakter, og vær tro mod dig selv.
 
Stenbukken er mest lykkelig, hvis hun er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Hun vil gerne nå toppen, som hun faktisk har været på vej til, siden hun var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broerne bag sig, og hun kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid.
 
 

Vandmanden 21/1 – 18/2

Året som helhedUdvikling og vækst kommer til at ske både på dit ydre og indre plan. På det ydre gælder det succes, som andre kan se, og som du får anerkendelse for. Det giver dig meget selvtillid, gåpåmod og livsglæde. Men der er også andre energier, der trækker dig væk fra den offentlige anerkendelse. Du har nemlig brug for at trække dig tilbage og operere fra kulisserne, så du kan gennemtænke dine projekter og planer i eget selskab.
Det kan for dig som Vandmand være svært at undvære selskab, men det er også bare i en periode, du holder personlige forhold tæt inde til kroppen. Det tager tid at udvikle dine egenskaber og talenter, men på længere sigt vil det kunne lade sig gøre. Din familie og dit bagland generelt kan vise sig som en god inspirationskilde. Fællesskaber kommer der igen meget mere af fra begyndelsen af november og med dem en munter og festlig stemning.
 
Job: Succes og vækst gælder i den grad dit arbejdsområde. Selv om det kan betyde meget arbejde, vil lønnen følge med. Heldet er med dig, og det gælder særligt i starten af januar. Du er ambitiøs og tror på dig selv og dine muligheder. Du kan få ros for grundigheden i dit arbejde og bør ikke holde dig tilbage i en lønforhandling, hvor der godt kan være lidt ekstra at hente. Du kan nemlig også være heldig med alt, hvad der har med din økonomi at gøre, og ikke kun den del, der kommer som lønindtægt.
 
Kærlighed: En af de ting, du kan gå i tænkeboks med, kan være dit parforhold eller måske din singlestatus, og hvad du ønsker at opnå eller forandre. Selv om du får flere fællesskaber i løbet af året, behøver det ikke at have med dit kærlighedsliv at gøre. Den ydre succes står i forhold til succes på det private plan. Dit fokus vil allerede til foråret rette sig mod dit familieliv. Fornyelse og frihed kan her være nøgleordene, der får dig til at foretage de fornødne justeringer. Kedeligt bliver det ikke, og du bør smede, mens jernet er varmt.
 
Årets muligheder: Rid på bølgen af medvind på jobbet.
 
Hvis Vandmanden får at vide, at hun skal gå til højre, har hun ofte mere lyst til at gå til venstre for at vise, at hun selv vil vælge. Hendes venner har stor betydning, og hun elsker at arbejde sammen med andre. Hun holder af mennesker uanset race og religion. Hun er utraditionel, alternativ, humanistisk og kan finde på at chokere det gode borgerskab.
 

Fisken 19/2 – 20/3

Året som helhed: Rejseaktivitet og udland kommer til at spille en større rolle i år – ikke fordi du vil væk, men fordi du er nysgerrig. Derfor skal der også helst være et mål med at rejse, mere end blot at holde ferie. Dit videbegær og din lyst til at udvide din horisont kan også ske på andre måder, og det kan være via uddannelse eller kursusaktivitet eller en spirituel interesse. Fra begyndelsen af marts til midten af juli er tiden bedst til at rydde op, revidere og gennemarbejde det, du har sat i gang.
Venskaber er et andet område, hvor du oplever udvikling såvel som forandring. En vis status kan du gøre selv på gamle bekendtskaber, for du vil ikke gå på kompromis med loyalitet og stabilitet. Venskab er forpligtelse og tager tid og er derfor også givende for dig. Du har mulighed for at knytte bekendtskaber, der vil række langt ud i fremtiden.
 
Job: Tingene lykkes for dig – også når det gælder dit arbejdsområde. Men du må også være indstillet på at blive belønnet efter din indsats og intet andet. Med andre ord, du får, hvad du giver. Det gælder de første 10 måneder af året, for herefter kommer tingene meget lettere til dig. Ønsker du at udvikle dig i din stilling eller avancere, kan du med fordel lægge din indsats sidst på året. Som Fisk vil du også prioritere de bløde værdier – også dem, der ligger uden for job og karriere, og de får mere opmærksomhed i år.
 
Kærlighed: Varme følelser har du til overflod, og det vil smitte af på dine nærmeste. Men husk også at tage imod den kærlighed, du bliver vist fra andre. Når udlandet kalder, kan det også være kærligheden, der har fået dig til at rejse, eller det kan være her, du møder den. En gunstig udvikling i din privatsfære vil opstå sidst på året.
En anden kærlighed, du værdsætter, er de føromtalte venskaber, som du sætter stor pris på, og hvor en gunstig udvikling er sat i gang.
 
Årets muligheder: Du finder ud af, hvordan du passer ind i en større sammenhæng.
 
Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese sine omgivelsers ønsker og behov. Hun arbejder helst for og med andre mennesker. Hendes livs vigtigste lektie er at sætte grænser samt udfolde sin kreativitet. Fiskens fantasi er uovertruffen, og hun elsker eventyr.
 
 

Vædderen 21/3 – 20/4

Året som helhed: Dit tempo og aktivitetsniveau bliver generelt lavere end sidste år. Faktisk har du igennem en årrække presset dig selv, og det pres kan du nu begynde at lægge fra dig. Som Vædder kan du holde til en del, men du vil fra midten af maj til begyndelsen af november få mere ro og færre gøremål.
I perioden fra sidst i juni til sidst i august er det oplagt for dig at holde en pause, så spring ikke sommerferien over i år! Her gælder det mere om at få slappet af end om at rejse, for rejselysten kan du med fordel leve ud i starten af året – fra slutningen af januar til midt i marts vil være oplagt til en længere udlandsrejse.
Du vil få et nyt og anderledes syn på økonomi, men også mulighed for ny eller ekstra indkomst. Det kan skyldes din ambitiøse indstilling, men du kan også være heldig, hvad penge angår.
 
Job: Arbejdsmæssigt kan du befinde dig i en helt ny situation her fra årsskiftet. Selv hvis du ikke er i et nyt job, er du ambitiøs og stærkt fokuseret på din karriere. Din indsats kan især blive belønnet hen over sommeren. Hvis du har givet slip på arbejdsmarkedet, er det vigtigt at have mål og ambitioner for din fremtid og være bevidst om, hvad du vil bruge din tid på.
Din indsats fra 17. marts til 16. maj er både vigtig og afgørende. Det, du sår her, kan du efterfølgende høste, hvilket betyder, at der kan være ekstra indtægter fra midten af maj.
 
Kærlighed: Følelser kommer til at spille en større rolle for dig, og du har mulighed for at finde helt nye sider af din partner. Måden, du udtrykker din kærlighed og påskønnelse på, kan også få nye former. Du har brug for et personligt frirum, men må ikke slække på din opmærksomhed til din partner. For den Vædder, der er single, kan du træde frem og blive meget synlig i marts, hvis ellers ikke andre gøremål tager al din opmærksomhed. Kærligheden slår gnister omkring midten af april og i begyndelsen af august.
 
Årets muligheder: Du koncentrerer dig om det væsentligste og sætter dine mål.
 
Vædderens tegn er et såkaldt ildtegn, og derfor har Vædderen en medfødt portion ekstra energi med sig, som hun ofte bruger på fysiske aktiviteter. Hun er typen, som helst vil og kan selv. Hun er god til at få masser af gode idéer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er ofte en favorit.
 

Tyren 21/4 – 21/5

Året som helhed: I april kan du opleve udfordringer med at kommunikere, og her er det bedst at træde tilbage og være eftertænksom. Herefter er der store personlige forandringer på vej, der kan handle om frihed og selvstændighed. Det er især i løbet af foråret, du kan mærke det, og dér, du får mulighed for at udtrykke dig som lige præcis den person, du er.
Omgivelserne vil måske føle sig lidt provokeret af de friheder, du tager dig, men det er nødvendigt for at blive en mere original udgave af dig selv. Du kan støde nogen fra dig, men omvendt har du også gode muligheder for at tiltrække glade og positive personer, hvormed du kan udvide din omgangskreds.
Afhængigt af din alder kan du starte på uddannelse eller måske selv bruge dine erfaringer i undervisning af andre.
 
Job: Din trang til at forny dig kan smitte af på dit arbejdsliv, og det kan give dig medvind. Især i januar, april og august/september har du gode muligheder for at ”bryde igennem” og få succes. I den forbindelse bør du ikke være for egoistisk, men have øje for gode kolleger eller andre, der kan hjælpe dig på vej. Støtte og opbakning hjemmefra er lige så vigtigt, men også let at opnå.
 
Kærlighed: Du kan glæde dig til medvind i dit parforhold, og måske har du allerede mærket medvinden siden efteråret 2017. Optimismen smitter, og den kan i lige så høj grad komme fra din partner som fra dig. Midten af maj kan blive vigtig for dit parforhold, især hvis du indgår i et nyt forhold, men også et eksisterende forhold kan få helt nye dimensioner. Som Tyr har du behov for tryghed, og derfor er det ingen let sag at bryde op. Din føromtalte frihedstrang kan dog godt føre til, at du forlader din partner – i så fald er det, fordi du nu har modet hertil. Selv efter et brud vil du stadig opleve året som kærligt og næppe gå rundt som single ret længe. Fra begyndelsen af november er det mere økonomi end kærlighed, der optager dig.
 
Årets muligheder: Udforsk nye sider af din personlighed.
 
Tyren elsker glæder som mad, sex, musik og almindelig god hygge. Også materielle glæder som penge og andre værdier er med til at gøre hendes liv rigt. Hun er godmodig, og der skal meget til for at få hende til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige Tyren i krop og sjæl.
 

Tvillingerne 22/5 – 21/6

Året som helhed: Du tager fat på året i et højt tempo, hvor du har travle dage. Både fysisk og psykisk har du større overskud. Men pas alligevel på med ikke at presse dig selv for hårdt. Lyt især til kroppens signaler fra maj, hvor du kan opleve en indre uro, der kræver, at du arbejder med dine dybere lag. Det er noget, du kan få helt styr på hen over sommeren.
Selv om du er sund og rask, kan sundhed ligge dig på sinde, og du bliver en mere kritisk forbruger. Det kan være, du vælger økologi, eller at du generelt sammensætter din kost på en mere fornuftig måde.
Dine ressourcer optager dig, og det kan være både skat, fællesøkonomi og offentlige indtægter, der begrænser dig. De samme begrænsninger kan du møde, hvis du vil låne. Skab dig din egen indtægt, og afhængigt af din alder: Overvej pensionsopsparing.
 
Job: Et kreativt arbejdsprojekt har set dagens lys, og det kan du komme videre med i år. Du begynder året med meget arbejde, og travlt får du også i april og til september. Selv om det er lysten, der driver værket, er der ingen grund til at drive rovdrift på dig selv. Er arbejdet ikke relevant for dig, kan det være et humanitært eller politisk arbejde, du kaster dig over. Du har under alle omstændigheder mulighed for at bryde igennem med det, du brænder for.
 
Kærlighed: Arbejdsglæden er intakt, og det er kærligheden i dit parforhold helt sikkert også, og derfor må du kunne dele sol og vind lige, så arbejdet ikke får al din opmærksomhed. Er du i et forholdsvis nyt forhold, er der gode muligheder for at gøre forholdet både mere fast og stabilt. Du har drømme og forventninger til kærligheden, der ikke altid er let at sætte ord på. Især fra slutningen af juli til slutningen af august er kommunikation ikke let, og der er misforståelser i luften, hvilket også gælder i andre sammenhænge.
Fra starten af november får du medvind i dit parforhold såvel som i andre nære relationer.
 
Årets muligheder: Din arbejdsindsats bærer frugt.
 
Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed og imødekommenhed. Hun er god til at få sine budskaber igennem uanset sammenhængen. At rejse er at leve, er hendes motto, foruden at læse, studere og tale med andre mennesker. Hun er typen, der kan sælge sand i Sahara, som man siger.
 
 

Krebsen 22/6 – 22/7

Året som helhed: For dig som Krebs er familien og din base noget af det vigtigste, og her er en udvikling i gang. Relationer er vigtigt, og har du ikke disse på plads, kan du få det nu. Afhængigt af din alder kan børn være noget, du ønsker, og det vil give stor glæde med en familieforøgelse. Glæde kan det også give, selv om det viser sig at være andres børn, du får mulighed for at være noget for. Men børn eller ej så får du mulighed for at inddrage mere sjov, leg, frihed og glæde i dit liv. En hobby eller et interessefællesskab kan du træde ind i med stor begejstring. Det kan være for at udfolde dit kreative talent, og det vil næsten være synd at lade være. Med nye interesser følger også nye bekendtskaber, og der kan i den forbindelse ske udskiftninger i vennekredsen.
 
Job: Igennem flere år kan du have oplevet en del turbulens i dit arbejdsliv. Selv om det ikke behøver at være jobskifte, kan mange ting have forandret sig og til tider have været ret så stressende. Fra foråret er det, som om du føler dig mere hjemme eller på rette hylde. Du kan forvente mindre stress og færre udefrakommende påvirkninger, der pludselig ændrer dit arbejde eller dine opgaver. Nyd det, så længe det varer, for nye og uventede forandringer dukker op igen fra begyndelsen af november. På det tidspunkt vil du igen få væsentligt mere at bestille.
 
Kærlighed: Din partner kan være din trygge base, men du må også være indstillet på, at han eller hun stiller krav til dig og jeres fællesskab. Hvad enten du har et nyt eller et etableret forhold, kræver parforholdet mere af din tid og din energi. Har du noget, der er værd at kæmpe for – så gør det! Resultatet vil du sikkert kunne se i løbet af august og september. Der er bestemt mulighed for at komme tættere på hinanden, hvis det er, hvad I ønsker.
For Krebsen, som er single, kan ønsket om en partner blive opfyldt. Især først på året, og hele foråret er der amoriner i luften.
 
Årets muligheder: Gå om bord i dine nye interesser og fællesskaber.
 
Familieliv, børn og omsorg for andre har en stor plads hos Krebsen. Krebsen er et vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktivt for hende; hun vil gerne bo ved vand, sejle, svømme og lignende. Og så holder Krebsen af alle slags traditioner.
 

Løven 23/7 – 23/8

Året som helhed: Der er en spændende udvikling i gang hjemme hos dig, og den har med dine fysiske rammer og din familie at gøre. En flytning er sandsynlig, men du kan også skabe dig mere plads, lys, luft og frirum ved at bygge til eller møblere om. Det er især forårsperioden, der giver lyst til forandringer. Positive takter omkring din familie kan dukke op, fordi du er mere hjemme, men også fordi du stifter familie – eller måske kommer der en familieforøgelse. Det passer fint med, at du generelt får flere aktiviteter i din hverdag. Her er det vigtigt ikke at presse dig selv for hårdt, især når det gælder din fysik, må du passe på både ryg og knæ.
Bedre balance i såvel arbejde som i din hverdag får du sidst på sommeren. Her sker mange nye og spændende ting, men i et tempo så du kan følge med.
 
Job: Foruden alt det, du har sat i gang derhjemme, og som i sig selv kan være krævende, blæser der også nye vinde på din arbejdsplads. Det er især fra midten af maj, der kommer til at ske forandringer. Du har gode muligheder, hvis du ønsker at skifte job, måske endda til en helt ny branche. Et jobskifte kan også komme som en overraskelse, hvis du er tvunget af omstændighederne. Forvent under alle omstændigheder, at der vil ske væsentlige ændringer på din arbejdsplads. Ny elektronik eller IT kan også være blandt det, du må sætte dig ind i. Forandringerne aftager, og de sidste par måneder af året kommer der igen mere ro på din arbejdssituation.
 
Kærlighed: Familielivet blomstrer, selv om det ikke nødvendigvis har noget med dit kærlighedsliv at gøre. Din partner kan i perioder være lidt fraværende, men der er sikkert en god grund, som du bakker op om. Der er især en god kemi imellem jer sidst på sommeren, og selv om I måske ikke skal ud at rejse, er det vigtigt at værne om samværet. For dig, som er single, kan den sidste del af året blive ret romantisk, og du vil få al den opmærksomhed, du ønsker.
 
Årets muligheder: Du kan foretage radikale ændringer i dit liv.
 
Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed og er god til at organisere og til at inspirere sine omgivelser. Hun føler sig tiltrukket af stil, elegance og kvalitet. Løven er tegnet for leg, humor og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.
 

Jomfruen 24/8 – 23/9

Året som helhed: Din nysgerrighed kan få dig til at studere eller til at sætte dig grundigt ind i et emne, du interesserer dig for. På den måde kan du havne på skolebænken både først på året og efter sommerferien. Dit ønske om at udvide din horisont kan også ske ved at rejse, og her kan året blive ret spændende med flere rejseaktiviteter end normalt. Det vil for dig gælde om at komme uden for landets grænser. Uanset hvor du samler inspiration, vil det give dig en positiv indstilling, der smitter af på din måde at kommunikere på.
Der ligger en opfordring til dig om at tage dine evner og talenter alvorligt. Det kan handle om at sætte tid af til din hobby eller din interesse. Brug også gerne tid sammen med dine børn, også selv om de er voksne. At rejse sammen kunne give jer nye og fælles spændende oplevelser.
 
Job: Selv om dit arbejde ikke får det meste af din opmærksomhed, kan der godt ske væsentlige ændringer her. En god rytme og stabilitet kan du opleve i maj, men ellers er det primært anden halvdel af året, der kan ske fornyelser. Arbejder du med det, du kan lide og interesserer dig for, er der ikke stor sandsynlighed for jobskifte. Men hvis ikke er det oplagt at bruge dit netværk til at søge nye udfordringer. Tiden omkring den 1. november kan i den forbindelse vise sig vigtig.
 
Kærlighed: Hvis du ønsker at finde kærligheden, må du gå seriøst til værks, men også være indstillet på, at dating kræver en del tid. Forbered dig på, at du kan få afslag eller endda blive brændt af – men tålmodighed belønner sig. Du kan opnå, hvad du vil, inden året slutter.
Drømme og forventninger præger dit parforhold, og for den etablerede Jomfru bliver det vigtigt at sætte ord på. Der er en glimrende dialog mellem dig og din partner, så det bliver let at finde gensidig forståelse. Har du små børn, kan det virkelig dræne dig for energi, så her gælder det om at tage nogle kærestepauser og skabe afveksling i hverdagen.
 
Årets muligheder: Opøv dine evner og talenter.
 
Jomfruen tror tit og ofte, hun er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket hun gør i vid udstrækning. Hun er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Hun er ofte interesseret i kost, krop og motion.
 

Vægten 24/9 – 23/10

Året som helhed: Du begynder året med en status omkring hjem og familie, hvor du må yde en ekstra indsats. Er du lige flyttet eller i øvrigt har gennemført ændringer i boligen, kan det være arbejdet med at komme på plads. Men du kan også påtage dig opgaver for familiens ældre medlemmer. I første omgang gør du det alene, men senere kan du regne med flere hjælpende hænder. Din økonomi kommer til at optage dig, og her er du begunstiget med gode indflydelser, især i maj, april og september kan det give dig flere penge mellem hænderne. Når det drejer sig om fællesøkonomi, lån og offentlige ydelser, kan der ske væsentlige ændringer fra midten af maj. Det er ikke alt, du kan styre, og det kan give usikkerhed, men der viser sig også nye muligheder. Vær forsigtig omkring din økonomi fra starten af oktober. Fra begyndelsen af november er dit fokus et helt andet sted.
 
Job: Dine hjemlige gøremål tager meget af din energi, og det giver mindre opmærksomhed til dit job de første fire måneder af året. Kan du passe dit arbejde hjemmefra, kan det være en fordel. Både maj og august trives du fint med dit arbejde, og stemningen på arbejdspladsen er god. Her er plads til at være kreativ, men herefter vil der komme krav om flere konkrete resultater og effektivitet. Fra starten af november kan dit job blive mere mentalt betonet – flere møder, mange aftaler, undervisning og kurser.
 
Kærlighed: Det er kærligheden til din familie, der først og fremmest optager dig, selv om parforholdet altid er vigtigt for dig som Vægt. Netop omkring familieforhold kan bølgerne gå højt i slutningen af april, hvor din partner kan stille urimelige krav. Det er ikke første gang, du oplever rebellen dukke op i ham eller hende, men det bliver der herefter langt mindre af, og det giver ro på i parforholdet. Måske skal der denne kontrovers til! Kærlige stunder finder du især første halvdel af januar, april og august.
 
Årets muligheder: Indret dit hjem, så du kan slå rødder.
 
Vægten hader konflikter og vil gøre meget for at imødekomme sine omgivelsers ønsker. Hun omgiver sig med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser og kan lide at klæde sig smukt. Hun elsker sociale arrangementer og elsker, når hun kan hjælpe sine medmennesker. Hendes svaghed kan ligge i at træffe en beslutning eller vælge mellem to ting.
 

Skorpionen 24/10 – 22/11

Året som helhed: Energien er på toppen fra begyndelsen af året, hvor du træffer vigtige beslutninger og kan tage hul på noget helt nyt i dit liv. Især i januar, april og september er din gennemslagskraft stor, og du kan bryde igennem med synspunkter og holdninger. De tre måneder er gode til alle former for kommunikation, dog kan april drille lidt, hvor du bør være mere omhyggelig og tydelig med dine budskaber. Din koncentrationsevne stiger, og det kan få dig på skolebænken eller måske til selv at formidle din viden. Det kan godt være, situationen er krævende, men stol på dig selv, for du har evnen til at gennemføre. Det kan være via uddannelse, men også på andre måder, du udvider din omgangskreds og dit netværk.
Frem til starten af november viser du mere glæde og begejstring og kan endda være heldig. Herefter er det din økonomi, der får medvind.
 
Job: Året kan sagtens begynde med et nyt job eller helt nye opgaver, og det er noget, du trives fint med. Der bliver en del nye ting, du må sætte dig ind i, hvilket i sig selv kan være krævende. Med det held, der følger dig det meste af året, har du mulighed for at arbejde med mere af det, der inter-
esserer dig. Det kan være din interesse, dit talent eller mere bløde værdier, der kommer ind over dit arbejdsområde. Efter sommerferien glider samarbejde ekstra godt, og du får også her kontakt til flere kunder, kolleger eller andet arbejdsrelateret netværk.
 
Kærlighed: Børn kommer først og fremmest til at mærke din kærlighed. Det kan være dine egne eller børn i familien, men det kan også være det forhold, at du selv får børn, og den kærlighed, som opstår her. Lever du i et etableret parforhold, kan det få et frisk pust af fornyelse. Her er det måske især din partners forhold, der ændrer sig og ad den vej vil få indflydelse på jeres samliv. For Skorpionen, som er single, blomstrer romantikken især til maj og i august.
 
Årets muligheder: Heldet er med dig.
 
Skorpionen ønsker at have tjek på og kontrol over ting omkring hende. Hun er ofte ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at få det, hun gerne vil have. Skorpioner er hemmelighedsfulde eller gode til at finde ind til andres hemmeligheder. Hun har en særlig evne til at gennemskue andre mennesker.
 

Skytten 23/11 – 21/12

Året som helhed: Dit overordnede tema handler om dine værdier. Hvad er vigtigt for dig? For at gøre dig disse overvejelser kræver det, at du kigger indad. Her kan du i perioder blive lidt fraværende, fordi du har brug for at kunne trække dig lidt tilbage. Sensitivitet, drømme, længsler og blide tanker fører dig videre i den proces. Værdierne er også de materielle, og her må du tage stilling og træffe vigtige valg – i hverdagen såvel som på længere sigt. Det bliver dog noget lettere for dig i andet halvår. Du behøver ikke at være nervøs for at mangle noget, for i så fald skal der nok dukke hjælp op.
I starten af november har du fundet dig selv, og med glæde og livsmod stikker du hovedet frem alle vegne. Hverdagen får nyt indhold, og selv hvis du skulle have lidt for meget at se til, klarer du også det.
 
Job: Du er pligtopfyldende og passer dit job, men det kan ske på rutinen. Skal du være ærlig over for dig selv, må der gerne ske noget mere spændende her. Kan du integrere din kreative sans og få arbejdsro, kan du blive meget skabende, men det kræver, at du søger muligheden. I januar kan du træffe afgørende beslutninger omkring dit job. I perioden fra begyndelsen af marts til midt i juli flyder du med strømmen og har mindre energi til at påvirke dine arbejdsforhold. Anderledes viljestærk er du de sidste par måneder af året, og her kan der ske en hel del.
 
Kærlighed: Du er eksperimenterende, når det gælder kærligheden, og det har du været ret længe, måske så længe, at det er ved at kede dig. Fra foråret søger du mere stabilitet, men hvis ikke det virker, er du indstillet på at søge videre efter en fast partner. Du har mange drømme og forventninger, når det gælder familiære bånd, men også i forhold til hvordan du bor. Det er ikke sikkert, din partner passer ind i drømmebilledet, og derfor må du forsøge at løsrive dig fra det. Din indstilling ændrer sig, og det får alle dine relationer til at fungere bedre.
 
Årets muligheder: Du tager hul på ny personlig vækst.
 
Skytten er fuld af fart og action. Hun er født nysgerrig og elsker nye og spændende udfordringer og at udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Hun er tiltrukket af frisk luft og aktiviteter i det fri. Hun er glad for at rejse og bliver som regel ikke så længe på samme sted, men vil gerne opleve nye horisonter.
 

 

Læs mere om: