årshoroskop 2022
Horoskoper

Årshoroskop 2022: Byd magiske øjeblikke velkommen i det nye år

15. november 2021
af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Så blev det farvel til 2021, og et nyt år venter forude. Her får du astrologens bud på, hvad du kan vente af 2022 – både når det gælder kærlighed, job, personlig udvikling og livet generelt.

Årshoroskop for 2022

Hvad bringer det nye år mon?

Overordnet og astrologisk set bliver 2022 et forholdsvist stabilt år. De astrologiske aspekter, der bl.a. forårsagede pandemien i 2020, er nu nedtonet, og der kan vise sig muligheder for nye tiltag og funderinger. Nogle vil sikkert stadig være påvirket af nedlukningerne i 2020 og 2021, og det kan have ændret tilværelsen for mange.

De livsændringer kan der nu bygges videre på i 2022. Et af de større astrologiske planetskift i 2022 er planeten Jupiter, der skifter fra Vandmandens til Fiskenes tegn, hvor den bliver indtil årsskiftet 2023.

Det kan bl.a. betyde, at fokus øges på religiøse og spirituelle anliggender, og mange af de skævheder, der måtte findes i f.eks. vores samfund, vil blive mere synlige. Det kan betyde, at flere mennesker ønsker at gå ind i hjælpearbejde og tage hånd om dem, som har behov for det.

De magiske øjeblikke for de 12 stjernetegn

I april er der et astrologisk aspekt, som jeg har kaldt ”dit magiske øjeblik”. Det vil komme til udtryk på forskellige livsområder for hvert af de 12 tegn, og det kan du læse om sidst i afsnittene ”Fremtid”.

Tror du på ”magiske øjeblikke”, er der noget at hente for alle. Årshoroskopet er, som det plejer, inddelt i de 12 stjernetegn, hvor livsområderne kærlighed, familie, venner, hverdagsliv og lidt om fremtiden er beskrevet hver for sig for at give et overblik over det kommende år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Formålet er at give dig et indblik i, hvordan og hvornår du bedst får udbytte af din tid og energi. Der benyttes astrologiske teknikker, der skal hjælpe dig i årets løb; står du f.eks. i en særlig situation, så skal du gerne kunne hente råd her.

Astrolog Cathrine Oppenheim giver dig her dit årshoroskop.

Klik på dit stjernetegn og læs dit årshoroskop

Vædderen

Tyren

Tvillingen

Krebsen

Løven

Jomfruen

Vægten

Skorpionen

Skytten

Stenbukken

Vandmanden

Fisken