Fisken_
Horoskoper

Årshoroskop for Fisken 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret i december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Fisken. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Fisken 19/2 – 19/3

Kærlighed

Den sidste tid har du, når det drejer sig om dit kærlighedsliv, været på udkig efter et stabilt og varigt forhold. Det er også tilfældet i år – i hvert fald indtil april og maj. En frihedstrang kan dog indfinde sig, som er svært foreneligt med et fasttømret forhold.

Lever du i et fast og stabilt forhold, kan det være en fordel at tage en konstruktiv snak med din faste partner/ægtefælle i stedet for at handle overilet. Det drejer sig om, at dine behov bliver forstået. Du vil til din egen overraskelse være mere fleksibel fra årets sjette måned, efter en lang periode hvor det har været forbundet med større besvær og stædighed at nå dine mål i forbindelse med kærligheden.

De bedste dage hvor du med størst succes kan være sammen med din partner, falder omkring 1. marts, midt maj, første uge i august og midt oktober. Tag ikke endelige beslutninger vedrørende dit kærlighedsliv før tidligst i 2025.

Er du single og ønsker at finde en livsledsager, er der muligheder for, at det kan ske. F.eks. er de sidste dage i januar og i dagene omkring 23. maj samt 4. juni, oplagte til formålet. Alle former for dating vil efter 31. maj føles mere givtige. Seriøse datingforbindelser viser sig i dagene op til den 23. maj samt omkring 14. august.

Familie og venner

Det kan være forbundet med modsatrettede følelser, når det handler om samvær med familien. Samvær med familiemedlemmer kan blive meget intense - især i februar og i starten af juli. Men måske er det i virkeligheden det, der skal til, for at I som familie kan komme videre.

Har du søskende, vil de være i centrum i april og august, og kontakten vil overvejende være positiv. Behov for ændringer i familien eller i boligen viser sig slut maj og måske igen i slutningen af oktober.

Forholdet til dine venner kan være lidt anderledes disse år. Mange, som du omgås, har brug for lidt rådgivning, og det ender tit med, at du prøver at give gode råd. Det er ikke altid, det lykkes, for mange af dine venner har svært ved at tage imod hjælp eller råd. Du prøver alligevel i august og i december. Nogle af dem, du ses med, kan til tider være ustabile, og der er perioder, hvor I ikke ses.

Hverdag og job

Er der nogle områder i forbindelse med din hverdag, der trænger til at ændres, kan behovet vise sig især i det første halvår af 2024. Der kan være nogle ting, hvor du ikke orker at gå på kompromis, hvorefter du vælger at gå helt andre veje. Dette især i årets to første måneder.

Er du i tvivl om, hvilken retning du skal gå i nogle særlige anliggender i midten af marts, bør du vente med at tage beslutning til sidst i april. I maj bliver der mulighed for at føre nogle af dine ændringer ud i livet.

Fremtid

Du vil i løbet af foråret indse, at du får nogle muligheder, som kan ændre din retning i tilværelsen. Heldigvis har du haft tid til at tænke over tingene, udfordringen har imidlertid været, hvornår det var/er det rette tidspunkt – og det er det i april. Det kan bringe dig på en hel anden kurs end planlagt. I maj fornemmer du et stemningsskift, og livet føles lettere.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også