Vægten_
Horoskoper

Årshoroskop for Vægten 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Vægten. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Vægten 23/9 – 22/10

Kærlighed

Hvis du ønsker det, kan der komme fart over kærlighedslivet i 2024. Det er op til dig. Og i år, lige som sidste år, har du høje forventninger. Kærlighedsplaneterne har ikke helt det samme tempo i år, så derfor kan og vil kærligheden blive udlevet i perioder.

Lever du i et fast forhold, vil der især være tre tidspunkter i løbet af året, hvor kærligheden kan opleves på en romantisk måde. I februar vil I som par gøre status og finde ud af, hvordan den videre kærlighedsvej skal se ud. Måske kommer I frem til forskellige resultater, og dermed må I gøre en ekstra indsats, hvis I vil forblive sammen. I slutningen af juni er der stabile og gunstige aspekter, der kan berige kærligheden, samt i oktober hvor der er kærlighedsaspekter, der kan få forholdet ”op at flyve”.

Lever du alene, men har besluttet at finde en kæreste, er der flere muligheder. Det skal bemærkes, at dagene omkring den 3. marts ser ud til at kunne bringe en seriøs relation på banen, og det samme gør sig gældende i starten af oktober.

Familie og venner

Der har i de sidste mange år været nogle perioder, hvor familien som helhed har undergået nogle forandringer. Sidste år begyndte tingene endelig at vende i den rigtige retning. Under alle omstændigheder vil der komme mere stabilitet på familieområdet i 2024, men alt er ikke løst og uden udfordringer.

I slutningen af 2024 kan der komme nogle bølgeskvulp, der markerer, at træerne ikke vokser ind i himlen, men at endnu nogle forandringer er nødt til at finde sted. Generelt vil familien være i en god gænge indtil 1. juli og igen fra midten af november og året ud.

Normalt har du et stort netværk, og du kan altid hente hjælp og støtte hos dem. Dog bør du ikke trække på dine venners hjælp i januar og februar, da de selv har nok at se til. Men vennerne hjælper dig gerne i dagene op til den 4. juni, hvor situationen måske kræver det.

Hverdag og job

Som på familieområdet har der på hverdagsområdet også været en del at se til i de sidste par år. Det vil der også være i 2024, men du vil have mere fokus og være mere afklaret på, hvordan tilværelsen skal folde sig ud. Du har bl.a. din opmærksomhed vendt mod sundhed. Forskellige måder at optimere helbredet på har din interesse, der er mange muligheder, og du er ansporet til at tjekke dem ud, for at se om de virker for dig.

Fremtid

Som antydet ovenfor kan der komme ændringer i tilværelsen, og det kan påvirke dit arbejde, som måske tager en anden retning. Behovet for ændringer kan indfinde sig på forskellige livsområder, og der er mulighed for, at du kan få del i nogle ressourcer, der vil gøre tilværelsen langt mere behagelig for dig. Dette er særlig markant omkring midten af maj måned.

Flere kulturelle interesser vil vise sig, og du vil med stor intensitet følge flere spor – måske også uddannelsesmæssigt. Rejser kan komme i centrum fra maj, hvor det ikke bare er nysgerrighed, der driver dig, men også ønsket om at ”lære”.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også