Løven_
Horoskoper

Årshoroskop for Løven 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Løven. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Løven 22/7 – 22/8

Kærlighed

Måske har kærligheden budt på særlige oplevelser i 2023. Det samme gør sig gældende i 2024, hvor du kan indlede parforhold og vise kærlighed på en ny måde. Lever du i et fast forhold/ægteskab, er der måske rykket lidt ved ”magtbalancen” sidste år. Der er måske også nogle ændrede vilkår for ægteskabet.

Du er dén i forholdet, der bedst evner at formulere, hvor du/I ønsker, at forholdet skal bevæge sig hen. Har I nogle kontroverser, bør I tale om det – også selv om det ikke fører til et konkret resultat i første omgang.

Med din (måske) nye tilgang til kærligheden, kan det være, du beslutter dig for at finde en kæreste, hvis du er single. Det er især i foråret, chancerne er gode for at møde et godt match. Det er formentlig en person, som er noget ud over det sædvanlige og som ser på tilværelsen med helt andre øjne end du selv. Det kan være en kærkommen inspiration for dig, og vedkommende vil også have en indstilling til parforhold, som stemmer overens med din. Således er marts, april og maj særlig gode datingmåneder.

Familie og venner

Der er især fokus på familie- og bolig i februar, april og i sommerperioden. Der kan være familiemedlemmer, der pludselig dukker op, som du ikke kendte, og som du kan få en tæt relation til. Særligt i april måned er der beslutninger, der skal tages – måske i forbindelse med et boliganliggende.

Du kan blive i tvivl om, det er den rette afgørelse sidst i april. Hvis det forholder sig sådan, vil du med stor sandsynlighed ændre på dine planer i juli. Måske finder I som familie en ny bolig, eller der sker hændelser, der bevirker, at I som familie kan starte på en frisk. Sidst i november er der harmoni i familien, og det er derfor et godt tidspunkt at afholde en familiesammenkomst.

Du har mange venner, og det er nemt for dig at være social, dog vil der være tidspunkter, hvor du også må lade andre komme i centrum, for at venskabet skal være i balance. Det er især i februar, august, sidst i september og start december, at ovenstående gør sig gældende.

Hverdag og job

Du bør bruge tid på at få dagligdagen til at fungere. Der kan komme nogle udfordringer, som du må tage dig af. Det er især i anden halvdel af 2024. Det kan være store som små ting, noget, der går i stykker eller opgaver, der tager længere tid end beregnet - alt skal ligesom have et ekstra puf for at komme i mål.

Du bør i den forbindelse være ekstra struktureret for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Mister du din målsætning, må du igen få den for øje. En af dine mest produktive perioder er i maj, juli og november.

Fremtid

Er du på arbejdsmarkedet, er der mulighed for ændringer i 2024. Du får f.eks. større frihed i dit arbejde, og der kan komme store arbejdsopgaver, som du har succes med. Det kan være, at AI bliver implementeret i dit arbejde, og det kan ændre mange arbejdsprocedurer.

Der er stor sandsynlighed for, at du ændrer jobkurs, måske ikke med din gode vilje. Er det tilfældet, bør du følge med forandringerne, da det vil give dig nogle helt nye arbejdsmuligheder.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også