Tyren_
Horoskoper

Årshoroskop for Tyren 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Tyren. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Tyren 20/4 – 20/5

Kærlighed

Normalt føler du dig godt tilpas i et parforhold, men en stærk frihedstrang har måske præget kærlighedslivet den senere tid. Er du single, kan du i foråret begynde at se dig om efter en kæreste, hvis lysten indfinder sig. Der vil være adskillige muligheder for, at du kan skabe nogle gode kontakter i 2024. F.eks. er det oplagt at arrangere datingmøder omkring 20. april, 16. juni samt 8. august.

Lever du i et fast forhold, har frihedstrangen måske påvirket dig. Mange født i Tyrens tegn har, trods den øgede frihedstrang, fundet sig til rette i parforholdet, særligt hvis kommunikationen er god, og du har formået at formidle dine indre følelser vedrørende din uro og udlængsel.

For at imødegå småkriser i parforholdet kan det være en idé, hvis I i en periode foretager jer ting hver for sig, så I på den måde kan forny forholdet og inspirere hinanden. I dagene op til 22. februar er det, om nødvendigt, en god idé at tage en seriøs snak om forholdets videre udvikling.

Det er især i februar – men også i starten af december - at du er meget følelsesladet og måske har svært ved at styre dine følelser. Ønsker du at arrangere nogle kærestedage med din bedre halvdel, kan det anbefales i juni og oktober.

Familie og venner

Der er generelt gunstige betingelser for familien i 2024. Dog er der i starten af året særlige sensitive perioder i familien i januar, februar og marts og til dels også i maj. I marts kan det handle om nogle misforståelser familiemedlemmer imellem. I maj kan der være opbrud i familien. Nogle familiemedlemmer flytter måske til udlandet. Sker disse ting ikke i foråret, er der chance for, at de kan ske i sommeren eller efteråret.

Der er en del fokus på dine venner. Der kan være nogle særlige krav, der gør sig gældende i øjeblikket. Derfor er det klogt at forventningsafstemme. Forholdet til dine faglige forbindelser og netværk i øvrigt er ligeledes underlagt nogle forventninger, som det er vigtigt at få talt om.

I marts kan der opstå en krise i vennekredsen, som det er klogt at få løst med det samme. I anden halvdel af året vil socialt samvær være forbundet med større lethed, og der vil igen blive udvekslet idéer.

Hverdag og job

Du holder af magelighed. Dit velbefindende er et område, som du også i år gør en del ud af, da du finder det vigtigt, at kroppen er i balance. Kosten er noget, du prioriterer. Det gælder imidlertid ikke kun mad, men også din fysiske fremtoning. Der kommer dage i februar og december, hvor helbredet, både det fysiske samt det psykiske, kan tage meget fokus.

Arbejdsmæssigt vælger du måske at ændre på jobbet i maj, ligesom du overvejer at gå helt nye veje. Du har det i øjeblikket – og indtil maj - fint med, at rutinearbejdet bliver brudt.

Fremtid

Hændelser, som du ikke kan forudse, kan indfinde sig i april. Du bryder dig normalt ikke om forandringer og slet ikke, hvis det sker fra det ene øjeblik til det andet.

Skulle det hænde, at du må korrigere lidt på tilværelsen, så sørg for at være positiv, og se det som en kærkommen lejlighed til at komme på ”rette spor”, nu da tilværelsen endnu en gang tilbyder det.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også