Vandmand_
Horoskoper

Årshoroskop for Vandmanden 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret i december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Vandmanden. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Vandmanden 20/1 – 18/2

Kærlighed

Har du haft brug for betænkningstid vedrørende dit kærlighedsliv, burde du være mere afklaret. Måske har du revideret din opfattelse af samarbejde og partnerskab. Der er ingen tvivl om, at du har mange tanker om kærlighed, og hvordan du ønsker at leve den ud – men du må erkende, at dine teorier ikke altid holder i virkeligheden.

Lever du i et fast forhold/ægteskab, er der højdepunkter i løbet af året. For eksempel omkring 1. marts. Det er et godt tidspunkt til at gøre status over forholdet og forventningsafstemme. I den forbindelse er det vigtigt, at du har taget stilling og har en idé om, hvordan du ønsker, forholdet skal udvikle sig. Dagene op til den 11. juli og 4. november skiller sig markant ud i forhold til gunstige betingelser for samvær. Det er din partner, der kommer med initiativer, da du måske selv har energien til det. Du kommer dog stærkt tilbage fra midten af november.

Lever du som single og har ønske om at finde kærligheden, kan du i de sidste dage af februar møde en seriøs kontakt. Det samme gør sig gældende omkring 26. juni og 22. oktober.

Familie og venner

Normalt sørger du for at have et solidt fundament, når det gælder familie og bolig. Det har måske ikke været muligt de sidste par år. Du har eventuelt søgt andre boformer eller haft skiftende bopæl. Det kan også gøre sig gældende i 2024.

Da du er et frihedssøgende menneske, vil det på nogle områder passe dig godt at leve lidt utraditionelt og følge de trends, der er oppe i tiden. Når det gælder forholdet til din familie, kan det være udfordrende i årets første tre måneder – og særlig i dagene op til den 17. februar. Her kan der komme følelser op til overfladen, du bør tage alvorligt. I marts er der forhold i familien, der skal afklares og eventuelt en beslutning, der skal tages. I maj kan der indfinde sig situationer, der kræver, at man som familie er omstillingsklar.

Der er en del aktivitet i forbindelse med venner og relationer i dit faglige netværk. Der er især fokus på området i april, hvor du får en anden tilgang til f.eks. faglig viden og til dem, der formidler den. Desuden vil forholdet til dine venner ændre sig. Nye venner kommer til og nogle af dem, du plejer at omgås, forsvinder ud af billedet i en tid. I starten af sommeren 2024 skaber du nye kontakter.

Hverdag og job

Fra 1. juli og til midten af november er det tid til at finde ro og reflektere over tingene. Selv om du er noget flyvsk, har du behov for nogle meget faste rammer i hverdagen.

Dog vil de være flydende i disse år, og derfor må du bruge ekstra kræfter på at få rutinearbejdet klaret. I januar og juli er du i kontakt med dine følelser og kan dermed finde ud af, hvad dine behov er.

Fremtid

Der bliver mere tid til fornøjelser fra juni, hvilket kan give sig til udtryk i nogle kreative processer. Du vil have mange bolde i luften og bliver hurtigt begejstret. Lad dig inspirere. En personlig udvikling er i gang, især i forhold til de idealer, du lever efter. Det er tid til forandringer og til at ændre på eventuelt fastlåste personlige mønstre. Det kræver et objektivt syn på dig selv.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også