Skorpionen_
Horoskoper

Årshoroskop for Skorpionen 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret i december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Skorpionen. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Skorpionen 23/10 – 21/11

Kærlighed

Lever du i et fast parforhold, kan det ikke udelukkes, at du eller din partner i perioder har behov for mere frihed i forholdet. Det behøver ikke påvirke jeres relation, når bare du/I informerer hinanden om, hvad I har gang i. Men måske har I netop ikke en plan, og det kan give utryghed.

På trods af ovenstående er der overvejende positive perioder med din partner i 2024. Dog har din partner nogle sensitive dage, hvor februar og marts kan være et par markante måneder for din partner, hvor det er klogt ikke at kræve for meget. De nære stunder med din partner, kan udspille sig i anden del af februar og i midten af december. Det er også på de tidspunkter, at I kan rette op på det, der eventuelt skal justeres i forholdet. I april og maj bedres stemningen, bl.a. fordi din partner får det bedre. Det er også i de to ovennævnte måneder, at I kan få en mere konstruktiv dialog.

Er du single og ønsker at finde en kæreste, kan det især lade sig gøre i første halvår. Dagene omkring 21. april er interessante. På det tidspunkt er der særlige astrologiske aspekter, der kan bevirke, at selv om du er lidt skeptisk over for din eventuelt nye kærlighed, er det alligevel noget der kan blive seriøst.

Familie og venner

I 2023 var der astrologiske aspekter, der påvirkede familien eller boligen. Det er også i fokus i 2024, og det bliver tydeligt for dig, hvilke ændringer, du bør gøre. Det er en langvarig proces, der vil tage tid.

Er du i tvivl om, i hvilken retning dit familieliv skal pege, bør du vente på mere afklaring, inden du tager endelige beslutninger. Der kommer fokus på venner, der har forbindelse til udlandet. Du kan få nye bekendte, og de er en del anderledes end dem, du normalt omgås. Men alle har en ro og stabilitet, der gør, at forbindelserne kan blive varige. Det er især i januar og februar, at der er ekstra fokus på dine nære relationer.

Hverdag og job

Du har en stærk vilje til at føre dine ønsker igennem. I 2024 kan du, hvis du vil, prøve at ændre nogle forhold i hverdagen, alt efter hvor du befinder dig på livets vej. Det kræver, at du lægger afstand til noget for derefter at kunne se på det med andre øjne. Den mulighed har du i 2024, og du bør udnytte de chancer, der byder sig. Det kan vende op og ned på din hverdag.

Det er særligt midt i februar og i april, at du forstår, hvorfor du bør foretage nogle ændringer. I august kan der være nogle økonomiske anliggender, som du kan drage fordel af, og det giver godt humør.

Når året 2024 rinder ud, mærker du, at det er tid til at reflektere over nogle af årets begivenheder, og du vil dermed sætte farten ned og lægge planer for 2025.

Fremtid

Du vil gerne sætte aftryk i dit liv. I 2024 kan du få nogle helt unikke muligheder for det ved bl.a. at foretage nogle særlige bedrifter. Du har mange idéer og bolde i luften, så det gælder om at handle og slå til, når du kan. 2024 bliver ikke så hæsblæsende travl som 2023, hvilket gør det nemmere for dig at finde balancen og roen i dig selv.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også