Skytten_
Horoskoper

Årshoroskop for Skytten 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret i december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Skytten. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Skytten 22/11 – 20/12

Kærlighed

Lever du et singleliv, er du umiddelbart tilfreds. Lige som i 2023, er du ikke så interesseret i at indgå alt for faste og stabile forhold – hvilket gælder til maj 2024. Men hvis du alligevel i årets første fire måneder har lyst til nogle uforpligtende forhold, så er mulighederne bestemt til stede.

Især kan dagene op til 12. januar og 19. april give resultater. Når du i løbet af foråret og sommeren bliver mere klar til et fast forhold, er dagene op til 14. august særlige, og du bør investere tid i et længerevarende forløb med en potentiel partner.

Lever du i et fast forhold/ægteskab, kan du måske mærke, at du har frihedstrang. Det betyder ikke, at du vil forlade forholdet, snarere at du skal finde på noget, så du ikke keder dig. Er du åben over for nye tiltag i dit liv, kan du komme videre af et spændende spor i april.

Din partner/ægtefælle har nogle sensitive dage op til 5. og 28. februar, 8. marts samt 31. maj. På de tidspunkter er det vigtigt, at du støtter op om din bedre halvdel, også selv om det kan være lidt tungt.

Tre gange i december kan der komme en kurre på kærlighedstråden. Lad det ikke påvirke juledagene, men se fremad, og giv slip på dårlige vibrationer. Ønsker du at arrangere nogle kærestedage med din partner, er dagene omkring 19. januar, 4. juni og 8. oktober optimale.

Familie og venner

Det kan være et særligt år i forhold til familien, og måske også når det handler om bolig. Du har nogle krav, som andre i familien ikke synes, de kan opfylde, og det kan give en tung stemning. Da du af natur er et meget positivt væsen, finder du løsninger, og idéerne kommer især nemt til dig i april. Fra juni bliver tingene på familieområdet nemmere.

Overordnet set vil forholdet til dine venner være stabilt. Der er ikke de store udsving, og der er mange muligheder for konstruktive sammenkomster – f.eks. omkring 29. januar, 15. september og 20. december. Du kan være lidt fraværende som ven i første halvdel af 2024. Men når du finder fodfæste i de udfordringer, som du eventuelt har på det tidspunkt, bliver du igen en nærværende ven.

Hverdag og job

Det vil især være på hverdagsområdet, at nye trends indfinder sig. Ny teknik, medicin, kost, helse og måske AI kan gøre underværker. Det er især i april, at der kan ske større ændringer. Er du i arbejde, er det også på det tidspunkt, du finder nye veje at gå – eller måske afslutter et langt arbejdskapitel.

Fra juni fornemmer du et skift i humør, og du synes, at meget bliver lettere. Du vil også mærke, at du har nemmere ved at klare flere ting – på én gang – og det giver dig et større råderum.

Fremtid

Du vil gå nye veje. Din økonomiske situation synes at blive mere stabil. Det område, du vil fokusere på, kan handle om nye uddannelsesmuligheder, også selv om du er lidt oppe i årene.

Samarbejde og parforhold kommer i centrum i den kommende tid. På mange måder, vil du gøre meget for, at din udvalgte partner får den opmærksomhed, som du synes, vedkommende fortjener.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også