Jomfruen_
Horoskoper

Årshoroskop for Jomfruen 2024

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Opdateret i december 2023. Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
Læs hele dit årshoroskop for Jomfruen. Bliv klogere på, hvordan dit 2024 bliver!

Jomfruen 23/8 – 22/9

Kærlighed

Hvor realistisk du end er, har du et blødt punkt, når det gælder kærligheden. Det skal være noget, hvor længsler kan gro, blive større og indfriet. Er denne følelse af magi forsvundet fra dit kærlighedsliv, er der nogle (astrologiske) grunde til det.

Lever du i et parforhold, er ovenstående med stor sandsynlighed aktuelt, og derfor kan det være, at forholdet har behov for ekstra opmærksomhed. Det er en fordel, hvis I begge bruger tid på at tale om det, der er utilfredshed med.

For at imødekomme processen kan det være gavnligt, hvis du arrangerer nogle kærestedage, f.eks. omkring 19. januar, 4. juni og 8. oktober. Din partner kan have nogle særlige behov, som kommer til udtryk i april, hvor det er en god idé, at du er positivt indstillet over for diverse forslag. Din partner tænker på omlægninger i sin tilværelse. Desuden vil din partner fra maj af udvise mere energi.

Lever du singlelivet og beslutter dig for at åbne døren for en potentiel kæreste, er det en fordel at vente til juni. På det tidspunkt vil du tiltrække partnere, der er parate til at indgå i en relation. Gode datoer for dating: 18. januar og 28. februar, 28. maj, 26. juni og 22. oktober.

Familie og venner

Det er næsten altid en succes, når familien samles. I år kan der ske særlige hændelser, der bevirker, at familien får fornyet indsigt, måske knyttes der nye familiebånd i det tidlige forår. Det giver ny inspiration, og familien kan gå efter nye mål. Flytning af bolig kan være et af årets temaer – det kan lade sig gøre fra april. Det kan også være, at det kun er enkelte i familien, der flytter til en anden del af landet – eller til udlandet.

Forholdet til dine venner er stabilt i 2024. Selvfølgelig kommer der også nye venner til, men du har et helt særligt forhold til de fleste af dine venner. Mange er næsten som en familie for dig – ligesom flere i din familie er blevet dine gode venner gennem årene.

Hverdag og job

Du skal bruge ekstra kræfter på at få styr på dine rutiner i hverdagen, og det gælder også dit arbejde. Der kan være nogle uklare aftaler, som forstyrrer. I denne fase, der varer et par år, kan du benytte dig af muligheden og ændre på nogle af dine fasttømrede rytmer. Det startede så småt sidste år, men vil blive mere markant i løbet af 2024.

Gælder det arbejdet, vil du bifalde de nye arbejdsmetoder, der introduceres. Mange af de opgaver du har, kan erstattes af robotter og AI. Det gælder generelt for alle, men det kan være, at det er dig, der kommer til at føre an i den ”fagre nye verden”.

Fremtid

Som nævnt er der mulighed for, at du kan foretage forandringer på forskellige livsområder. Måske ønsker du at begynde på en uddannelse? Derudover kan rejser være et område, du prioriterer. Det behøver ikke at være en fysisk rejse, da du også er interesseret i ”spirituelle rejser”. Det gælder for det første halvår af 2024.

I andet halvår vil du ændre fokus og prioritere nogle fremtidsprojekter. Det kan påvirke din karriere, hvor du vil få vind i sejlene og rykke op ad karrierestigen.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også