horoskop
Horoskoper

Horoskop: Sådan bliver din sommer

af astrolog Lillian B. Jensen 15. juni 2018
Foto: Panthermedia
Sol, sommer og hygge venter forude, håber vi. Her får du stjernernes bud på, hvad juni, juli og august byder på. Læs med og bliv klogere på sommerens muligheder.

SOMMER-HOROSKOP: SÅDAN BLIVER DIN SOMMER 2018

 

VÆDDER 21/3 – 20/4

  Sommerens tendenser: Du har brug for at stoppe lidt op og tænke dig om i sommerens løb, mest i juli og august. Du kan vende tilbage til en tidligere situation, et tidligere bekendtskab eller en tidligere lokalitet. Du har normalt ret meget fart på, er aktiv og dynamisk og sætter nye skibe i søen hvert andet øjeblik. Men denne sommer trapper du lidt ned på de mange aktiviteter og tager ikke så mange nye initiativer, men afventer udspil fra andre. Det er især i dine venskaber, du tøver, vender tilbage til noget tidligere eller lader dem tage teten. Det huer dig dog ikke. Du bliver rastløs, hvis du skal vente på, at andre kommer ud af starthullerne, de er for det meste ikke så hurtige som dig. Du får måske svært ved at styre din utålmodighed, og det kan koste på venskabsfronten. Tæl til 10 og lad andre komme til fadet i større grad.   Kærlighed og samvær med andre: Der er en del uro og udfordringer også i dit kærlighedsliv hen over sommeren, men det tager du i stiv arm. Og nogle gange synes du ligefrem at stimuleres af godt modspil. Du kan vælge en aktiv ferie sammen med din partner, ven eller dine børn, hvis du har børn. Men regn med uforudsete situationer og overraskelser, det kan sagtens være af den gode slags. Bedste stunder til romantik og kærlighed ligger i i august, men først efter den 6., for lige inden kan bølgerne godt gå højt. Men du tager revanche den 8. og den 9., som er nogle superromantiske dage. Er du ikke allerede i et parforhold, så er det oplagt at møde et specielt menneske netop her. Måske et venskab udvikler sig lovende?   Stjernernes sommerråd: Styr dit temperament, og udløs det på passende tid og sted. Det er o.k. at udskyde egne behov for en kort bemærkning.  
 

TYR 21/4 – 21/5

  Sommerens tendenser: Der er et godt flow i dit liv denne sommer, og der sker mange forandringer, måske indimellem mere end du bryder dig om. Men det fører også mange sjove, spændende nye oplevelser med sig. Du virker også selv anderledes – om det er dit outfit eller din opførsel, noget har ændret sig markant, og det reagerer folk omkring dig på.  Juni kan i den forbindelse godt give dig nogle udfordringer fra den 6. og frem til den 26., med din vanlige stædighed står du dog fast på dit. Juli er langt fredeligere, med flere konstruktive løsninger. Der kan ligge en del arbejde denne sommer, hvilket kan irritere dig, men der er ikke andet for end at klø på. Til gengæld er kærligheden også en aktør, du kan regne med.   Kærlighed og samvær med andre: Hele det sidste år har kærligheden, parforhold og mødet med andre stimuleret dit liv, hvis ellers du har åbnet din dør. Denne sommer rummer også mange gode romantiske stunder. Starten af juni er en af dem. 1.-4. juni er yderst romantisk, de lune nætter egner sig til sværmeri og søde drømme. Derefter skal du hen i juli, hen forbi de mange udfordringer til en roligere havn. Hele juli summer af gode oplevelser med andre mennesker, gerne i utraditionelt regi, selv om du normalt er vanemenneske, men nu skal der friske nye tiltag til. Det er ikke sikkert, sommeren byder på den store rejseaktivitet. Men det meste af august lover dejlige stunder med venner og/eller partner, gerne samvær, der stikker lidt dybere end overfladisk hygge, noget, der giver dit liv perspektiv og et strejf af alvor.   Stjernernes sommerråd: Det er tid at slippe gamle vaner – udskift garderoben eller dine faste holdepunkter, prøv noget helt nyt.  

TVILLING 22/5 – 21/6

  Sommerens tendenser: Juni er måneden, hvor du er mest fremme i skoene, der sker mange ting omkring dig, og du deltager i mange aktiviteter. Du er fokuseret på oplevelser og nysgerrig efter at lære nyt. En stimulerende konkurrence er lige dig de første to dage i juni, eller du lokkes med ud på en længere rejse. Det skal i så fald være en rejse, der fører en masse aktiviteter med sig, ikke noget med at dase eller koble fra, tværtimod bliver der valgt til. Også den 20. til den 21. juni lover mulighed for rejser eller inspirerende viden i samspil med andre mennesker. Juli er til gengæld meget stille; hvis du vil holde ferie og koble fra alt, er det her, du skal lægge den. Lige fra den 10. bliver der stille omkring dig, og efter den 26. vender du næsen mod fortiden, tager et skridt tilbage, finder en gammel rød tråd i dit liv og spoler tilbage til dengang, livet var en fest. Dette tilbagekig varer lige til 19. august, så der er tid til at fordybe sig i gamle minder.   Kærlighed og samvær med andre: Der er flere små romantiske oaser hen over sommeren, men det er muligt, at der er en del arbejdsopgaver, der tager meget af din opmærksomhed, så der skal prioriteres for at få kærligheden frem i front. Bedste dage vil være den 1., den 2., den 20. og den 21. juni samt 18.-20. august. Her kan man dele drømme, få sig nogle dybsindige samtaler eller bare nyde en stille glæde i fællesskab. Starten af juli er mere problematisk, så det er nok bedre at hellige sig nogle spændende, udfordrende opgaver.  Du kan godt føle dig brændt af 5.-7. juni og igen den 9. august, eller det kan dreje sig om en deadline, der kræver al dit nærvær.   Stjernernes sommerråd: Giv dig tid til at finde tilbage til rødderne, til den, du engang var, og tag gerne oplevelserne med op i nutiden.  
 

KREBS 22/6 – 22/7

  Sommerens tendenser: Generelt handler meget i dit liv for tiden om relationer til andre mennesker. Det kan være i form af samarbejde, eller det kan være parforhold. Der sker en rivende udvikling, men det er bestemt også en vej med udfordringer. Du møder meget stærke mennesker for tiden, folk med styr på deres liv, nok for meget styr. Eller det kan være folk, der har været gennem en større forvandling, slået et par kolbøtter og nu søger fodfæste. Og du er sparringspartner i den henseende. Lad dig ikke begrænse eller styre af din omverden, mærk efter i dig selv – hvor er du, og hvad vil du?   Kærlighed og samvær med andre: Kærlighed er et vigtigt tema for tiden for alle Krebse. Ud over de problemer, der også hører med, så er der en utrolig udvikling i gang, især hvis du er nået til et stadie, hvor du åbner dig mere, tør være dig selv og være sårbar. Især er de første 14 dage af juni dejligt romantiske, det er her, du skal rejse ud eller bare søge tosomheden med din udkårne. Specielt de første fire dage er pragtfulde. Også august rummer helt specielle muligheder. Det være sig venskaber, der udvikler sig i romantisk retning, eller igen kan det være rejseaktivitet, der bringer romantikken inden for rækkevidde. Det er ikke bare en sommerflirt for dig, det stikker langt dybere, og det kan sagtens være i et eksisterende forhold. Der er nogle drømme, der kommer op til overfladen, en udefinerbar gensidig forbindelse, der knytter jer tæt til hinanden. Der er også en vilje til at arbejde for forholdet og tage det seriøst og forny det, hvis det er tiltrængt. Det kan blive en helt uforglemmelig sommer.   Stjernernes sommerråd: Det er tid at åbne porten til dit indre rige, så andre også kan se, hvilken dejlig person du er.  

LØVE 23/7 – 23/8

  Sommerens tendenser: Der er mange folk i din ”lejr” denne sommer, hvilket der nu nok ofte er om sommeren, og det gælder alle tre sommermåneder. Det betyder også, at du får en hel del opmærksomhed, at du er ”på” og udfolder al din charme og karisma. Du kan være i gang med en renovering eller udvidelse af boligen, eller du kan på anden måde sørge for at få mere plads omkring dig. Der kan også være gamle arvesager, der kommer til deres ret. Måske du får besøg fra udlandet, mere end du selv rejser ud denne sommer. Juni har nogle udfordringer; du kan lade dig forblænde og forføre af smukke løfter i dagene omkring den 8. og den 9. og siden blive skuffet. Omkring den 28. august kan du have en del arbejdsopgaver, men de er faktisk sjove og giver dig masser af inspiration, du får frie hænder til at gøre det på din måde.   Kærlighed og samvær med andre: Hele sommeren får du modspil fra et andet menneske; om det er din partner, et nyt menneske, der kommer ind i dit liv, eller en samarbejdspartner, vides ikke, men det er en dynamisk, frihedssøgende person, som bringer liv til huset, en, som går sine egne veje, er selvstændig og initiativtagende. Det er et anderledes venskabeligt forhold, et godt pingpong-spil, men du kan også godt føle dig provokeret, f.eks. i dagene fra den 25. juli til den 6. august. Det kan også dreje sig om, at du har lidt svært ved at få partnerskab og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed, og en af parterne føler sig tilsidesat – er det dig? Bedste dage til romantik og kærlighed finder du i starten af juli især fra den 5. til den 9., her må du godt skrue op for forventningerne og lade dig bjergtage. Der er magi i luften og drømme i spil.   Stjernernes sommerråd: Prøv noget nyt i samspil med andre mennesker, eller overrask din partner, det vil give pote.   LÆS OGSÅ: Dit års-horoskop for hele 2018  

JOMFRU24/8 – 23/9

  Sommerens tendenser: Der er kommet helt ny fokus på enten rejseaktivitet eller anden form for kontakt til udlandet, og den varer ved hele sommeren. Det kan være i arbejdssammenhænge, eller det kan være, du vover springet og tager flere måneder ud af kalenderen til at udforske andre dele af verden. Normalt foretrækker du det sikre og veltilrettelagte, men de vinde, der blæser nu, er langt mere utilregnelige; det kan være pludseligt opståede muligheder, der skal gribes med det samme, inden du får tid til at tjekke det hele grundigt efter i sømmene. Det kan også være en eventyrer, der pludselig vågner i dig – nu vil du ud at opleve noget, føle frihedens vingesus. I den mere kedelige, hverdagsagtige ende af skalaen kan det også bare være ny teknologi, der indføres på din arbejdsplads. Men også det kan vise sig at give dig mere frihed.   Kærlighed og samvær med andre: I løbet af juli og langt ind i august sætter du farten noget ned. Måske du føler, det hele går lidt i stå omkring dig, eller du søger tilbage til fortiden, til dine rødder, eller til ting, du har beskæftiget dig med før. Det kan også være mennesker, du har haft en relation til tidligere i dit liv, der nu dukker op igen, enten konkret eller i din erindring. Du kan blive mere indadvendt og reflekterende. Samtidig er der mange små oaser med mulighed for romantik. De første fire dage af juni er fine her og igen den 20. og den 21. juni. Efter den 10. juli kører der bare rigtig mange kærlighedsenergier, så selv om du har trukket dig lidt tilbage, finder kærligheden dig nemt. Også august har søde drømme i lange perioder og fine muligheder for kontakt til andre, måske via rejser.   Stjernernes sommerråd: Slip kontrollen og drag ud på eventyr, eller fyld lidt mere magi ind i din hverdag.  

VÆGT 24/9 – 23/10

  Sommerens tendenser: Der er ikke det store fokus på rejser denne sommer, bortset fra de første 10 dage af juni. Til gengæld er der ret stort fokus på dit kærlighedsliv, så der er masser af fornøjelser til sommernatten. Bortset fra den første uges tid af juni, rummer denne måned en del udfordringer for dig. Folk har en tendens til at sætte hårdt mod hårdt, og det kræver alle dine fine Vægt-evner at få skab balance og harmoni omkring dig. Der er bud efter en diplomat som dig. Så glider juli langt mere smertefrit, ikke mindst økonomisk, hvor du burde kunne se et klækkeligt overskud på kontoen. Du kan nok også fristes til et større forbrug, lidt selvforkælelse må være i orden. August har fokus på dit hjem og på din hverdag, der er nok stadig et godt plus på kontoen, og måske skal de spenderes på forbedringer af boligen? Der kan også komme en uventet arv eller et legat til familien.   Kærlighed og samvær med andre: Der er rigtig meget fokus på dit kærlighedsliv denne sommer. Der er en øget lidenskab og lyst til at gøre erobringer eller måske selv blive erobret. Ud over den stærke fysiske tiltrækning er der også flere perioder med blid romantik og sværmeri. De første fire dage af juni vil være et bud, og 22.-26. juli ligeså. I august blusser lidenskaberne for alvor op, især i dagene omkring den 8. og den 9. Livet er dog ikke kun en dans på roser, for i starten af august kan det gå for hedt til, eller der kommer en urolig impuls, rastløshed eller uenighed, som kan give skår i glæden. Disse kan klinkes i perioden 18.-20., hvor man snakker godt sammen og finder forståelse for hinandens synspunkter. Gode samtaler får ting til at falde på plads.   Stjernernes sommerråd: Det er fint at være den udglattende diplomat, men brug også krudt på dine egne behov.  

SKORPION 24/10 – 23/11

  Sommerens tendenser: Du har nok generelt større lyst til at komme ud at se dig om i verden for tiden, du tør mere, lukker mere op og tager kontakt. Du er mindre indesluttet og forsigtig, og det giver en god respons fra dine omgivelser. Der må gerne ske noget nyt i dit liv, noget eventyrligt. Juni rummer flere rejsemuligheder, bedst er perioden 1.- 4. Her er der også lovning på romantik, så tag kærligheden med i bagagen. Sidst i juni er der også muligheder, men nok lidt mere besvær. Vil du hellere vente til juli, er dagene 5.-9. oplagte til det formål. Generelt ryger du ind i en periode fra den 27. juni og resten af sommeren, hvor du har brug for at trække dig lidt tilbage og lade op, enten med god støtte fra andre, en partner eller i enrum. Det kan også være andre, der giver dig energi. Men det vil være godt at tage det mere med ro og reflektere lidt over dit liv.   Kærlighed og samvær med andre: Der sker en hel del på kærlighedsfronten, overraskende nye input får dit liv til at dreje i en ny retning. Det kan være nye mennesker, der kommer ind i dit liv, eller det kan være dit parforhold, der pludselig vågner op til dåd. Der er dog lidt knas i forholdet omkring den 31. juli. til den 6. august, hvor det kan være på sin plads at sige fra. De hjemlige forhold er i det hele taget præget af meget uro eller liv og leben med sjove, skøre mennesker, der passioneret kaster sig ud i aktiviteter, de måske ikke har tænkt nærmere over. Impulsiviteten er stor, også din. Men resten af august tegner til at blive superromantisk, specielt i perioden 12.-26., så måske det er her, ferien skal lægges.   Stjernernes sommerråd: Skift gamle, udslidte vaner ud med nye, tidssvarende, det er tid at give slip.   LÆS OGSÅ: Få lagt dit tarot-horoskop for resten af 2018  

SKYTTE 24/11 – 21/12

  Sommerens tendenser: Du har i en længere periode været på en indre rejse; det er ikke sikkert, andre har lagt mærke til det, for det foregår lige så stille. Du undres, reflekterer over livet og fordyber dig i fortiden. Måske der kommer nye spirituelle interesser, eller også er det ”bare” en længere sørejse. Du har mere brug for at trække dig tilbage og være alene. Det kan sagtens kombineres med rejseaktivitet. Du kan tage langt væk, på retreat, i kloster eller langt ud i naturen, hvor du kan finde indre fred. Juni er en dejlig måned, med mange gode oplevelser, bl.a. i perioden 1.- 4. og den 20. og den 21. Der kan opstå inspirerende samtaler, og du er specielt god til at lytte i denne tid, hører også det, der ikke bliver sagt. Juli har også et par bud på rejsedage, 5.- 9. og 22.- 23., mens den helt store rejse, indre såvel som ydre, nok ligger i august mellem den 12. og den 26. Her søger du både romantik og spirituel indsigt, måske det kan kombineres?   Kærlighed og samvær med andre: Du er specielt modtagelig for romantiske følelser i august, nærmest henført og sværmerisk. Du er mere sensitiv, end du plejer at være, mærker selv de mindste pust af tanker, følelser og reaktioner fra andre såvel som fra dig selv. Du er mere lydhør og opmærksom på indre rørelser. Måske du af og til forsvinder helt ind i dig selv. Hvis ikke sommeren får dig til at rejse ud, vil du søge stilheden hjemme, måske lukke dig inde i dit studerekammer eller tage kreative interesser op; en malerpensel ville være et oplagt redskab for dig i denne tid. De første dage af juni rummer også romantik.   Stjernernes sommerråd: Det er i orden at give sig hen, være passiv og lave ingenting.  

STENBUK 22/12 – 20/1

  Sommerens tendenser: Det vil være helt i orden at trække stikket ud i længere perioder gennem hele sommeren. Du har brug for at tage dig tid til at mærke efter, tænke efter, planlægge og tjekke. Du er inde i en ret seriøs fase af dit liv, har brug for at sætte system i eller målrette din indsats, gerne ved venners hjælp. Venskaber er med til at kaste lys på ting for dig for tiden, de giver dig håb og mod til at fortsætte din vej. Hvis du skal rejse, vil det også være oplagt at gøre det sammen med en udvalgt ven eller nogle få. Der er lagt op til fordybelse og gensidig forståelse. Det er ikke bare fornøjelsesrejser, du stræber efter; de må gerne have indhold, men husk at lægge arbejdet helt til side i en periode.   Kærlighed og samvær med andre: Denne sommer er ret speciel, når det gælder kærlighed, erotik og romantik. Der sker noget nyt, uforudset, anderledes og måske også i starten lidt provokerende. Men der kommer liv og luft til dit forhold, hvis du er i et, og er du ikke, så kommer der en ny person ind i dit liv; en person, der kan få en afgørende indflydelse på dig. Det er en anderledes, speciel, kreativ person, der gerne går sine egne veje og ikke følger den slagne vej, og det gør dit kærlighedsliv heller ikke denne sommer. Der skal gøres plads til eksperimenter, til forandringer, til at give slip på gamle vaner.  Specielt august kan blive fantastisk, du føler dig helt tryg ved at foretage ændringer, springe ud på dybt vand. Du føler en anderledes frihed og tager selv ansvar for din egen frihedstrang. Også specielt august rummer gode, dybe samtaler, gerne om spirituelle emner, der vækker drømme og håb til live.   Stjernernes sommerråd: Skift den gamle rygsæk ud med en ny og sæt din kurs i en ny retning.   LÆS OGSÅ: Spørg astrologen  

VANDMAND 21/1 – 19/2

  Sommerens tendenser: Dit liv er under forvandling i denne tid, hele sommeren tager du initiativ til at konsolidere dig, finde fodfæste, finde dine rødder. Til en forandring har du lyst til at slå rødder mere permanent. Der skal nok flere forsøg til. Du er også ret aktiv hele sommeren, nogle gange med fuld fart frem og så en pause, eller med forsøg og fejl-metoder – to skridt frem og ét tilbage. Du bliver stædigt ved. Du tager nye initiativer, kaster dig ud i kampen, når der er noget, der optager dig. Du har mulighed for at opnå succes, og der kan falde kontanter af i den forbindelse. Især august måned rummer mange muligheder.  Noget modnes i dit indre og vokser sig stærkt for så at bryde ud i lys lue og omsættes i praksis. Der er dog også noget grus i maskineriet, ofte trives du ligefrem ved modstand og uro. Første uge af august er specielt krævende og urolig. Pas på din stædighed. Det kan være i familien, bølgerne går allerhøjest.   Kærlighed og samvær med andre: Hele juli og august har fokus på samarbejde og partnerskab, der er rigtig meget snak, mange idéer, mange givende samtaler og mange diskussioner, der ingen vegne fører. Hvis du er i en relation, er det en god idé, at I lytter ordentligt til hinanden, giver plads og tid til hinanden. Og også er stille sammen. Til tider er det, som om parterne bare vil have ret, have det sidste ord. Store ord og fagter er ikke nok til at cementere et parforhold. Bedste dage til gensidig inspiration vil være 12.-15. juli. Der er måske ikke den store rejseaktivitet, bortset fra på det indre plan. Du må gerne invitere din partner med derind.   Stjernernes sommerråd: Lyt til andre, f.eks. chefen eller din partner, og tag derefter din egen beslutning.  

FISK 20/2 – 20/3

  Sommerens tendenser: Du har i længere tid haft udlængsel, så hvis du har mulighed for det, vil en rejse være oplagt, også uden for den egentlige sommersæson. Det kan være en udefinerbar længsel, du har, en længsel efter noget, som du ikke rigtig ved hvad er, måske fred og idyl, måske spirituel inspiration eller kreativ udfoldelse. Så ferie i ashram, på retreat, maleferie eller bare totalt fred et øde sted vil være et oplagt mål for dig at tilstræbe. Du kan godt føle dig nærmest gennemsigtig i en travl hverdag, være alt for påvirkelig, og så trænger du til at koble helt fra, til at få nærmest en mur af uigennemtrængelighed omkring dig. Så sommeren må gerne stå i stilhedens tegn. Det er tid at slukke mobilen. Gode perioder til at rejse vil være 1.-4. juni samt 20.-21. juni og igen 5.-9. juli samt hele august!   Kærlighed og samvær med andre: De nævnte ferierejseperioder rummer samtidig også mulighed for romantik og kærlighed, så det er ude i det fremmede, du møder kærligheden, eller selv har den med i kufferten. Fra den 10. juli går kærlighedsplaneten Venus ind i dit partnerskabsfelt, og dér bliver den frem til den 7. august. Hele denne periode banker kærligheden på din dør. Er du single, vil der dukke et menneske op med et dejligt potentiale til samarbejde, fællesskab og kærlighed. Er du allerede i et forhold, vil kærligheden dukke op som gæst dér, tag vel imod den. Men allerstærkest er perioden 12.-26. august; her svæver du nærmest på en lyserød sky, med høje forventninger, lader dig besnære og forføre i kærlighedens favn.   Stjernernes sommerråd: Det er tid at drømme store drømme, give sig hen og blive væk i dem.