Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 8

Følelser og fornuft udfordrer hinanden, når det gælder en sag af økonomisk betydning. Du kan argumentere både for og imod. Om du køber med fornuften eller følelserne, gør mindre, for du har pengene til det. Ønsker du at gøre indtryk på en, du holder af, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Her kan det være yderst fornuftigt at sætte ind på den følelsesmæssige konto. 

Ugens plus: Du bliver værdsat af en, du holder af, og det gør jeres forbindelse endnu tættere.


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.