Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 38

Du har energien til at komme videre med dine boligindretning eller forbedringer. Spørgsmålet er, om du også har pengene, eller om din sambo er enig med dig i de ting, du gerne vil lave om? Medmindre du bor alene, må du gå lidt forsigtigt frem, så der er enighed om, hvor og hvordan ændringerne skal ske. Der kan ligge en afklaring sidst på ugen, og herefter kommer du videre.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.