Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 29

Både din partner og dig gør jer mange tanker om dagligdagens rytme, men måske også om, hvordan den kan brydes. Det kan fylde endnu mere, hvis ikke du kan holde ferie lige nu. Men det kan det også, hvis ikke du har fået planlagt noget. Så kan du og dem du bor sammen med være noget rastløse. I løbet af weekenden er der én, som tager en beslutning, der giver de forandringer, alle trænger til.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.