Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 8

Selv om du holder dig lidt i baggrunden, er du ikke alene. Du bliver opsøgt af andre, der gerne vil være i dit selskab. Det kan føre til nogle lange og inspirerende samtaler, men nyd det, for pludselig er den eller de samme personer draget videre igen. Midt på ugen vælger du selv dit selskab, og nu er det dig, der tager kontakt. Det er de praktiske og nære ting, der tales om.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.