Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vandmand

Ugehoroskop
Uge 46

Din energi og handlekraft fejler ikke noget. Men måske vil hovedet mere end kroppen kan klare. Du må være særlig opmærksom på ikke at overanstrenge dig, hvor der er risiko for fysiske skader. Efter torsdag er dine aktiviteter ikke så fysiske. Nu handler det om at følge strømmen og mærke, hvad der fænger dig. Søg dit selskab blandt dem, der giver dig værdigt modspil.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vandmanden

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.