Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skorpion

Ugehoroskop
Uge 38

Dine hjemlige rammer kan være det naturlige sted at holde dig til, når du ønsker nogle rolige stunder. Men der er alt andet end fred og ro på hjemmefronten. Her kan du blive kostet rundt eller mødt med mange forventninger om at gøre en aktiv indsats. Det kan give nogle konflikter. Stridsøksen kan endeligt begraves op til weekenden, hvor stemningen bliver hyggelig.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.