Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Ugehoroskop
Uge 46

Det kører godt for dig for tiden. Du har godt styr på de dagligdags ting og gøremål, der får hverdagen til at hænge bedre sammen. Du kan også forvente et bedre samarbejde, selv om det sikkert først slår igennem sidst på ugen. Det, der starter som et fokus på det hjemlige og familiære område, vender fra torsdag. Herefter er det dine egne interesser, der får lov at fylde.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.