Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Ugehoroskop
Uge 3

Ugen handler fortrinsvis om dit hjem og de nære ting. Til hjemmet hører også dit nabolag, og her må du sikkert lægge øre til meget. Det kan være naboen, der beklager sig eller er alt for støjende. Forsøg at appellere til en sund fornuft, inden du vælger en lidt hårdere kurs. Kærlighedsmæssigt står du stærkt, og du viser det gerne på en smuk og overbevisende måde.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.