Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skorpion

Ugehoroskop
Uge 3

Alt hvad der har med kommunikation at gøre, får en særlig betydning. Tidspunktet er godt til at ytre sig, hvis du har noget på hjertet. I aftaler og forhandlinger står du fast, og det sikrer en god og retfærdig aftale. Selv om du er godt forberedt og handler konservativt, kan du sagtens have heldet med dig. Fra torsdag finder du dit frirum hjemme og sammen med din familie. 

Ugens plus: Der dukker en hilsen op fra en gammel bekendt, og det vækker kærlige minder.


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.