Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Fisk

Ugehoroskop
Uge 25

Du kan føle dig mere forvirret end du plejer at være. Dine forholdsvis nye planer og projekter, der ellers så lovende ud, kan du nu stille spørgsmålstegn ved. Nogle ting kan også være foregået ret stærkt, så det er ikke underligt, du bliver i tvivl om din fremtidig retning. Du har ikke brug for, at dine omgivelser også forholder sig kritisk til dig! Er det tilfældet, må du sige fra.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.