Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Fisk

Ugehoroskop
Uge 33

Du får langt mere styr på din hverdag, og det uanset om du er på ferie eller ej. Situationen er dog lidt ud over det sædvanlige for tiden, og det kan betyde en festlig og farverig tid. En afventende og tilbageholdende periode er slut, og nu føler du, at du er i stand til at komme videre. Arbejde og pligter forløber som en leg, og du kan allerede se frem til et nyt samarbejde fra søndag.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.