Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2020 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Fisk

Ugehoroskop
Uge 23

Du er ved at lave fundamentalt om på vigtige forhold i dit liv. Det er noget, der kan mærkes på hjemmefronten såvel som i familielivet. Stemningen kan indimellem være lidt trykket, og det er noget, du fornemmer uden der bliver sat ord på. Sidst på ugen kan der vise sig løsninger, du ikke har tænkt over. Det sætter dine tanker i gang, og så er du pludselig langt mere løsningsorienteret. 

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.