Hovedretter

Tomatsuppe med basilikum-olie

Ugens tirsdagsopskrift er tomatsuppe med basilikum-olie. Få opskriften her

¾ bundt basilikum
½ dl olivenolie
salt
ENDVIDERE:
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
lidt olivenolie
¼ bundt basilikum
1 dl hvidvin
1 flaske mosede tomater, 700 g
1 knsp. sukker
TILBEHØR:
groft brød
Blend basilikummen med olivenolien i foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt.
Sautér løg og hvidløg i lidt olie i en stor gryde. Det skal ikke tage farve. Hak basilikummen groft, og kom den i gryden sammen med vinen. Lad det koge op. Hæld tomater på, og lad suppen simre under låg i 15 minutter. Blend suppen med stavblender, og smag til med salt og en smule sukker. OBS: GEM 3 DECILITER SUPPE TIL TORSDAG!
Servér suppen brandvarm med basilikum-olie og groft brød.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Onsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: