
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
17. august 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Udskift bøffen med grillost og spejlæg. Det er sund og simpel vegetarisk aftensmad i en vældig fart. Her får du opskriften på halloumi-burger med avocado og løg
Halloumi-burger med avocado og løg
Tid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 250 g halloumi (grill-ost) olie til stegning 4 store ciabattaboller 4 æg evt. smør til stegning 1 bakke spirer, f.eks. radisespirer
AVOCADOMOS
2 avocadoer
saft af ½-1 citron
salt og friskkværnet peber
2 forårsløg
PRØV OGSÅ: Linse-burger med chilimayo
Opskrift - sådan laver du halloumi-burger med avocado og løg
1. AVOCADOMOS: Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær forårsløgene i helt tynde, skrå skiver, og rør dem i mosen. 2. Skær halloumi-osten i 4 tykke skiver. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne. Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over. Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg. Servér straks.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Nudelret med laks, peanuts og forårsløg – Få opskriften her
Onsdag: Gulerodssuppe med sprød chorizo – Få opskriften her
Torsdag: Kylling i fad med svampe og speltkerner – Få opskriften her