burger
Aftensmad

Halloumi-burger med avocado og løg

17. august 2017
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Udskift bøffen med grillost og spejlæg. Det er sund og simpel vegetarisk aftensmad i en vældig fart. Her får du opskriften på halloumi-burger med avocado og løg

Halloumi-burger med avocado og løg 

Tid: 20 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 250 g halloumi (grill-ost) olie til stegning 4 store ciabattaboller 4 æg  evt. smør til stegning 1 bakke spirer, f.eks. radisespirer  
  AVOCADOMOS 2 avocadoer saft af ½-1 citron salt og friskkværnet peber 2 forårsløg  
  PRØV OGSÅ: Linse-burger med chilimayo

Opskrift - sådan laver du halloumi-burger med avocado og løg 

  1. AVOCADOMOS: Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær forårsløgene i helt tynde, skrå skiver, og rør dem i mosen.   2. Skær halloumi-osten i 4 tykke skiver. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne. Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over. Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg. Servér straks.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Nudelret med laks, peanuts og forårsløg – Få opskriften her

Onsdag: Gulerodssuppe med sprød chorizo – Få opskriften her

Torsdag: Kylling i fad med svampe og speltkerner – Få opskriften her

Fredag: Shepherds pie med blomkåls-låg – Få opskriften her

Læs også