
1. Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud i formen. Rør æg sammen med ricotta, salt og peber. Skyl spinaten, og varm den igennem på en pande, til den falder sammen. Læg spinaten i en si, og pres med bagsiden af en grydeske overskydende væde fra. Rør spinaten i ricottacremen sammen med pinjekerner. Smør ostecremen ud på tærtebunden. Fordel salamiskiverne på tærten, og tryk dem let ned i ostecremen. Drys med parmesan. Bag tærten 25 minutter i ovnen, til den er sprød.
2. FRISK SALAT: Skyl og tør salaterne. Bræk grønkål i mindre stykker, og kassér stokkene. Skyl og tør grønkål, og hak den fint. Bland salat og grønkål, dryp balsamico og olie over, og krydr med salt og peber. Bland salaten godt, og servér til tærten.
TIP: I stedet for salami kan du bruge stegte bacontern.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Biksemad med selleri, hasselnødder og persille - Få opskriften her
Tirsdag: Dampet slethvar-rulle med grønkål og spidskål - Få opskriften her
Onsdag: Cannelloni med svampe, squash og tomatsalsa – Få opskriften her
Fredag: Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian - Få opskriften her