https://imgix.femina.dk/media/3c2dda6eb3444d409417d9112d68b75d.jpg
Familieliv

Uge 20 med Mama Slank: Problemer med stofskiftet

26. marts 2008
af Charlotte
Charlotte skal på medicin igen, og hun er bange for, at den får vægten til at stige

Nuværende vægt: 72,1
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 9,6

Det går godt, og det går skidt. Godt fordi vejret er fantastisk, og jeg får motioneret stort set hver dag. Ind i mellem er det hårdt, men bagefter har jeg den der fantastiske fornemmelse i kroppen, og det er skønt at være fysisk træt og ikke kun "min-baby-sover-ikke-" træt.

Skidt fordi jeg i sidste uge fik den dumme besked på min telefonsvarer, fra lægen på Riget. Stofskiftet driller igen, så nu skal jeg medicineres. Jeg røg i kulkælderen med 180 km/t. Tanker og bekymringer som handler om en masse blandet. Dels min vægt, som jeg bare vil hade skal stige pga. medicinen. Dels min krop generelt. Hvorfor, bliver det ved med at vende tilbage, og slipper jeg nogensinde af med det? Nå, men normal adfærd for mig, når verden går mig på, er jo at søge trøst i søde sager. Og jeg var også tæt på at overfalde Irma for at få flødeboller og slik. Men jeg klarede mig faktisk uden!

Lørdag var vi til barnedåb, der også blev til bryllup, og jeg nød at spise en festlig muffin, som jeg spiste fordi jeg havde lyst, og ikke fordi jeg var ked af det!

Mama Slank
Da jeg fik diagnosen var det sent fredag eftermiddag. Jeg kunne ikke få fat i lægen igen, for at høre hvor slemt det stod til. Hun havde blot sagt, at det vat om at hente medicin hurtigst muligt og i øvrigt sove en masse til middag, for det trængte min krop til. Ja tak, det er jo det nemmeste i verden med en aktiv baby på 7 mdr, der ikke synes at en lur skal vare mere end 40 min.

Nå, men jeg skrev til min diætist og heldigvis var det tid til vejledning samme dag, så jeg fik svar tilbage og blev en smule mere roligt. Som hun skriver, så skal jeg have medicinen, så nu er det bare om at komme i gang og blive reguleret. Min kostplan ser fin ud, så hun er ikke nervøs for at det skal ødelægge mit vægttab, og hvis det gør - så tager vi den sten, når vi når til den. Og selvom jeg ikke er helt overbevist, så han hun jo ret. Jeg kan intet gøre på forhånd, andet end at holde mig til planen. Så det gør jeg..

Den kommende uge
I næste uge holder vi påskeferie hos farfar og farmor,.....og Oldemor og Skipper (hunden) og hønsene og traktoren... min søn har en hel remse. Jeg skal have løbeskoene med, og håber at vejret er til en masse gåture så jeg ikke bliver for hårdt ramt af den manglende træning. I denne uge har jeg været afstede alle dage på nær en, vejret er skønt og på billedet giver en masse mødre den gas til Pushymom i Fælledparken. God påske!

Læs også de andre uger:
Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17
Uge 18
Uge 19

Læs også