Desserter

Pandekager fyldt med kanel

Smagfulde pandekager med kanel - luftige og lækre som amerikanske pandekager.

Kanelpandekagerne her er tykke som amerikanske pandekager, men helt anderledes fulde af smag.

Tid: 45 min. + 2 timers hvile

Ca. 12 stk.

Det skal du bruge til pandekager med kanel

Dej:
200 g mel
50 g sukker
100 g korender
2 tsk vaniljesukker
1 spsk bagepulver
2 dl vand
½ dl olie
Olie til stegning
Tilbehør:
½ dl flormelis
1 spsk kanel

Prøv også: Pandekager med nutella

Sådan laver du pandekager med kanel

Bland mel, sukker, korender, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Pisk vand i, til dejen er lind og tyktflydende. Lad den hvile køligt i 2 timer.
Rør ½ dl olie i dejen. Varm olie på en tykbundet pande. Hæld dejen på panden i små klatter og steg dem lysebrune. Gentag, til der ikke er mere dej.
Bland flormelis med kanel og drys lidt af blandingen på hver pandekage.

Prøv også: Kartoffelpandekager med purløgsdressing

Læs mere om: