Mad

Kyllingespyd med boghvedesalat

af Louisa Lorang 25. oktober 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er kyllingespyd med boghvedesalat. Få opskriften her

2 kyllingebrystersaft af 1 citron3 spsk. olivenoliesalttræspydlidt paprika, gerne røget1-2 spsk. flydende honningBOGHVEDESALAT:1 rødløg i tynde både250 g cherrytomater, halveredekogt boghvede fra mandagsaft af 1 citron3-4 spsk. olivenoliesalt50 g babyspinatSkær kyllingebrysterne i hver 3-4 aflange skiver. Vend kyllingeskiverne med citronsaft, olivenolie og salt, og sæt skiverne på spyd. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og drys med lidt paprika. Steg dem ved 250° i en varm ovn i ca. 12 minutter, eller til de er gennemstegte. Dryp med lidt honning ca. halvvejs i stegetiden, og vend dem også gerne.Vend imens løg, tomater, boghvede, citronsaft og salt sammen. Smag til. Vend spinat i lige inden servering.Servér salat og spyd. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Onsdag

Torsdag

Fredag