Hovedretter

Champignon-torsk med små kartofler

4 personerDet skal du bruge: 600 g torskefilet uden skind og ben (ellers kuller- eller langefilet)250 g champignon200 g slikærter1 citron1 bdt

4 personer
9 5

Det skal du bruge:

600 g torskefilet uden skind og ben (ellers kuller- eller langefilet)
250 g champignon
200 g slikærter
1 citron
1 bdt persille
Olie
Salt og peber
1200 g små vaskede kartofler
Fisk skal opbevares ved 2 grader. Ellers skal den tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl champignonerne og skær dem i skiver.

2. Kog kartoflerne i en en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Damp ærterne med de sidste 3-4 minutter.

3. Skær fisken i 4-5 stykker og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, drys med salt og peber.

4. Dryp citronsaft på fisken. Svits champignonerne i lidt smør på en pande, hæld saften af ½ citron over, drys med salt.

5. Læg champignonernen ovenpå fisken og drys med hakket persille. Sæt fadet i ovnen i 20 min. Server kartofler og ærter til fisken.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 1645 KJ (393Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 638 152 39
Kulhydrat 923 221 56
Fedt 84 20 5

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.