Familieliv

Undgå at dine børnefotos falder i forkerte hænder

af Anne Romanelli 6. juli 2015
Foto: Pantherstock og PR
En ny gratis App sikrer dig, at du kan dele dine skønne billeder af ungerne med de nærmeste - uden bekymring for afgivelse af rettigheder og tvivl om, hvor billederne ender!

Mest læste artikler på MAMA.dk

13 tidlige tegn på graviditet Få baby til at sove på 15 minutter Sådan kommer baby op at stå

I de senere år har der været stort fokus på deling af børnebilleder på sociale medier. For hvor ender de? Hvem ser dem? Udstiller jeg barnets privatliv? Og synes mine bekendte, at jeg 'babyspammer' dem?Forældre, som har lyst til at dele deres skønne børnebilleder med de nærmeste via nettet, sætter måske derfor en stopper for sig selv. Samtidig står den fysiske 'Barnets bog' sandsynligvis og samler mere støv end minder, og det er da for galt!Sådan tænker i hvert fald Fie Lindholm Andreasen, som har skabt den gratis App 'Kids Universe' - en digital barnets bog, hvor du kan uploade alle de billeder du vil, og samtidig kontrollere, hvem der har adgang til dem.Slut med at bekymre sig om bare baller!Din profil er altid privat, og du bestemmer ene og alene, hvem der skal være med i dit univers. Formålet er, at det skal være slut med at bekymre sig om, hvorvidt feriebillederne med de bare baller kommer i forkerte hænder, og slut med at bekymre sig om rettigheder og privatindstillinger. Her er det kun mennesker med oprigtig interesse og hæderlige intentioner, som følger med.

Du kan læse mere om App'en på: www.kidsuniverseapp.com- og hente app'en her: https://itunes.apple.com/dk/app/kids-universe!/id956785911?mt=8Læs også:Gratis App finder legekammerater til dit barn - lige dér hvor I er!Ny App tvinger dit barn til at svare digGadgets til børn - der gør livet lidt lettereHer kan du finde sjovt legetøj til dit barn - helt uden skadelige stoffer! >>Her finder du børne- og babytøj i høj kvalitet - billigt og med gratis fragt! >>Her kan du forkæle dig selv med lækkert tøj - og sko, tasker og smykker! >>Her kan du finde jeres næste familieferie - til populære og børnevenlige rejsemål! >>Artiklen indeholder affiliatelinks