https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/2015/juli/pigeisolen612.jpg
Familieliv

Undgå at dine børnefotos falder i forkerte hænder

6. juli 2015
af Anne Romanelli
Foto: Pantherstock og PR
En ny gratis App sikrer dig, at du kan dele dine skønne billeder af ungerne med de nærmeste - uden bekymring for afgivelse af rettigheder og tvivl om, hvor billederne ender!


Mest læste artikler på MAMA.dk

13 tidlige tegn på graviditetFå baby til at sove på 15 minutterSådan kommer baby op at stå

I de senere år har der været stort fokus på deling af børnebilleder på sociale medier. For hvor ender de? Hvem ser dem? Udstiller jeg barnets privatliv? Og synes mine bekendte, at jeg 'babyspammer' dem?

Forældre, som har lyst til at dele deres skønne børnebilleder med de nærmeste via nettet, sætter måske derfor en stopper for sig selv. Samtidig står den fysiske 'Barnets bog' sandsynligvis og samler mere støv end minder, og det er da for galt!

Sådan tænker i hvert fald Fie Lindholm Andreasen, som har skabt den gratis App 'Kids Universe' - en digital barnets bog, hvor du kan uploade alle de billeder du vil, og samtidig kontrollere, hvem der har adgang til dem.

Slut med at bekymre sig om bare baller!

Din profil er altid privat, og du bestemmer ene og alene, hvem der skal være med i dit univers. Formålet er, at det skal være slut med at bekymre sig om, hvorvidt feriebillederne med de bare baller kommer i forkerte hænder, og slut med at bekymre sig om rettigheder og privatindstillinger.

Her er det kun mennesker med oprigtig interesse og hæderlige intentioner, som følger med.

Du kan læse mere om App'en på: www.kidsuniverseapp.com
- og hente app'en her: https://itunes.apple.com/dk/app/kids-universe!/id956785911?mt=8

Læs også