opskrift
Familieliv

Gadgets til børn - der gør livet lidt lettere!

30. september 2015
Af Redaktionen
MAMA.dk har scannet internettet for smarte gadgets til børn og babyer, som måske kan gøre hverdagen i børnefamilien en smule lettere. Her er nogle gode eksempler!

MAMA.dk har scannet internettet for smarte gadgets til børn og babyer, som måske kan gøre hverdagen i børnefamilien en smule lettere.

Her er nogle gode eksempler!

BADEHAT - undgå shampoo i øjnene

For både børn og voksne kan hårvasken være stressende, fordi barnet er bange for at få vand og sæbe i øjnene. Med denne bløde skærm, kan barnet undgå vand og sæbe i ansigtet. Skærmen er fast sat med velkro og kan tilpasses alle børn.

Køb den her >> (Set til 46,95 kr.)

PULVERMÆLKSCONTAINER - opbevarer tre portioner

Med Pigeons pulvermælkscontainer kan du opbevare mælkeerstatning, når du er ude. Den er inddelt i tre rum, med hvert deres selvstændige låg, så man hjemmefra kan lave doseringerne klar. Den kan også bruges til at opbevare pulver til grød, kiks, frugt stykker mm. Hvert rum kan indeholde 50ml.

Køb den her >> (Set til 53,95 kr.)

HAJFINNE - hjælp til svømmetræningen


Er det tid til at lære dit barn at svømme? Så styr udenom store mavebælter og irriterende oppustelige badeluffer. Med hajfinnen SwimFin får dit barn optimal bevægelsesfrihed - og støtte efter behov: Et barn, som slet ikke kan svømme, holdes over vandoverfladen, mens et barn, der kan svømme på egen hånd, får minimal hjælp af rygbæltet. Til børn over 36 mdr. Fås i flere farver.

Køb den her >> (Set til 229,00 kr.)

BIDERING - lindrer når baby får tænder

Denne Pigeons-bidering kan lægges i køleskabet, inden den gives til barnet, så den virker kølende på de generende gummer. Med knopper, der også stimulerer din babys mund og hænder. Produceret i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder (EN-71). Vandet er steriliseret og nøje kontrolleret. Fås i flere farver.

Køb den her >> (Set til 49,95 kr.)

REJSESTOL - tag barnestolen med overalt

Sack´n Seat foldes nemt ud af dens opbevaringspose, trækkes over en almindelig stol og fastgøres med forskellige bånd, som tilpasses efter stolens størrelse. Sack´n Seat kan anvendes fra ca. 6 måneder, eller når barnet kan sidde selv, op til ca. 2 år. Fås også i blå.

Køb den her >> (Set til 269,00 kr.)

MEDICINUS - en mild måde at give medicin

Den danskudviklede MediCinus er et unikt og enkelt hjælpemiddel til medicinering af børn i alderen 0 til 6 år. MediCinus sikrer den korrekte dosering, tager hensyn til barnets fysiologi og gør en situation, der for både børn og voksne kan være lidt anspændt, meget mere behagelig.

Køb den her >> (Set til 96,00 kr.)

FOODFEEDER - en sikker start på fast føde

Denne FoodFeeder fra Kidsme er prisvindende. FoodFeederen hjælper barnet med sikkert og uafhængigt at udforske fast føde allerede fra 4-månedersalderen uden risiko for kvælning. Fås også i blå.

Køb den her >> (Set til 75,95 kr.)

BAKSPEJL - godt udsyn til både baby og forældre

Spejlet gør det muligt for dig at se dit barn i dit eget bakspejl, hvis barnet sidder på bagsædet, uden at du skal vende sig. Barnet har samtidig også noget at kigge på, så køreturen bliver lidt mere spændende.

Køb det her >> (Set til 249,00 kr.)

BADETERMOMETER - tjek på temperaturen

Smart badetermometer som kan flyde i vandet, mens baby bader, og som advarer om, når vandet er for varmt. Indstil den ønskede temperatur på undersiden, og når den røde lampe holder op med at blinke, er temperaturen korrekt.

Køb det her >> (Set til 149,00 kr.)

BABYPUDE - forebyg flade hoveder

Lille, blød og sikker babypude med ergonomisk form som forebygger fladt baghoved, minimerer risikoen for kvælning og holder nakkens lige linje. Puden har en hulning i midten for at aflaste tryk på babyens kranie og løfter ikke hovedet for meget. Fås også i rosa og hvid. Fra 0-6 måneder.

Køb den her >> (Set til 199,00 kr.)

SOLSKÆRM - behagelig skygge til køreturen

Seat Shade blokerer for solen bagfra og fra oven, samtidig med at det finmaskede net på siderne filtrerer solens stråler uden at tage udsynet. Passer til alle slags autostole og sættes nemt og sikkert fast på få sekunder. Den kan også foldes bagud, når den ikke bruges.

Køb den her >> (Set til 129,00 kr.)

Se også:

Ammepude bliver til skråstol - dét er da smart!

https://imgix.femina.dk/gadgets-ammepude.jpg

Læs også