Hovedretter

Kylling med bulgur a la paella­

TID: 1 time4 store kyllingelår med overlårOlie til stegningSalt og peber4 pillede hvidløgsfed½ l bouillon4 gulerødder1 fennikel1 knivspids safran2½ dl

TID: 1 time
4 store kyllingelår med overlår
Olie til stegning
Salt og peber
4 pillede hvidløgsfed
½ l bouillon
4 gulerødder
1 fennikel
1 knivspids safran
2½ dl bulgur

Pynt:
1 hakket rødløg
1 lille bundt persille, hakket
100 g oliven
1 citron i både

Skyl kyllingelårene og dup dem tørre med køkkenrulle. Brun kødet i olie i en tykbundet gryde. Krydr godt med salt og peber og vend hvidløgene med et kort øjeblik. Hæld bouillon over og kog det op. Skru ned for varmen og lad det simre i 45 minutter.
Rens imens grøntsagerne og skær dem i mundrette stykker. Hæld bulgur i gryden sammen med safran og grøntsager. Kog det hele mørt i ca. 20 minutter.
Pynt med rødløg, persille og oliven og byd citron til.