Hovedretter

Suppe med kylling, asparges og ærter

Her får du en skøn opskrift på suppe med kylling og grøntsager, serveret med verdens nemmeste pizzasnegle

En dejlig, lun suppe med det møreste kyllingekød og lækre, smagfulde grøntsager. Det er der da ingen, der kan stå for - og det er lige netop, hvad du får i denne suppe.

Det er egentlig en meget klassisk suppe med kylling og suppeurter, men denne suppe har lige fået et sommerligt twist med asparges og ærter, som gør det til en lidt mere interessant suppe.

Der er faktisk ikke så mange ben i at lave suppe - det meste af tiden står din suppe jo og passer sig selv.

Og hvad skal man så bruge ventetiden på? Til denne suppe kan du jo servere verdens nemmeste pizzasnegle, så du sagtens kan nå at bage, men din suppe står og simrer.

Suppe med kylling, asparges og ærter

TID: Ca. 1½ time.
Til 2 personer

Suppe - det skal du bruge

1 stor kylling/unghane
1 laurbærblad
Lidt timian
2 porrer
2 gulerødder
¼ selleri
1 bundt grønne asparges
3 dl fine ærter
Salt, peber

Pizzasnegle - det skal du bruge
1 pakke pizzadej
Mel
Peberfrugtpesto (fra Svansø)
Revet ost eller blåskimmelost

Sådan laver du din suppe
Sæt kyllingen over i en stor gryde med koldt vand.

Kog op, skum og tilsæt lidt salt, laurbærblad, timian, porrer, gulerødder og selleri.

Kog din suppe 20 min. og tag urterne op.

Kog kyllingen i ca. 1½ time i alt. Skær urterne i bjælker, og porrerne i ringe.

Sigt din suppe over i en ren gryde, og tilsæt asparges i mindre stykker samt ærter og urter.

Kog din suppe op og smag til. Skær lidt af kødet i mindre stykker og kom det i den færdige suppe.

Sådan laver du pizzasnegle
Læg pizzadejen på et stykke bagepapir, drysset med mel.

Smør med pesto, rul sammen og skær i snegle.

Stil dem på bagepapir, drys med ost og bag ved 220 grader i 12-15 min.

Servér sneglene til den dampende varme suppe.

Læs mere om: