Hovedretter

Grillede sødkartofler med chili og kokos

Sæsonens skønne grøntsager bliver virkelig dejlige over flammerne. De får sprøde kanter, nye teksturer og rigtig meget smag. Her får du opskriften på grillede sødkartofler med chili og kokos

Tid i alt: 45 min
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

2 store sødkartofler, ca. 250 g
75 g kokosmælk
1 spsk. limesaft
1 knsp. fintrevet limeskal
1 stor rød chili uden kerner, finthakket
Krydderurter, fx koriander

Opskrift - sådan laver du grillede sødkartofler med chili og kokos

1. Skrub kartoflerne og halvér dem på langs. Grill dem på skærefladen, til de får flotte striber. Læg kartoflerne i en foliebakke. Rør kokosmælken sammen med lime, finthakket chili og salt og hæld halvdelen over kartoflerne. Grill dem møre ved indirekte varme i 30 min. 
 
2. Servering: Hæld resten af kokosmælken over kartoflerne og drys med krydderurterne.
 
Energi pr. person: 
272 kcal. Fordelt på: fedt 29 %, protein 6 %, kulhydrat 66 %
 
Læs mere om: