Mad

Wraps med røget laks og agurkecreme

af Louisa Lorang 23. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er wraps med røget laks og agurkecreme. Få opskriften her

½ agurk1 tsk. salt3 spsk. drænet yoghurt1 håndfuld plukket mynte, hakket150 g røget laks i skiver4 grove tortillaerTILBEHØR:2 hjertesalater, plukkede1 bundt radiser i tynde skiverlidt plukket myntecitronsaftsaltRiv agurken groft på et rivejern. Kom den i en si, og drys den med salt. Lad den trække i 10 minutter, og klem så meget væde ud af den som muligt. Rør agurk og yoghurt sammen; hak mynten og rør den i. Smag til med salt.Fyld laks, lidt salat og agurkecreme i tortillaerne. Rul dem sammen, og servér med resten af salaten, radiser og mynte dryppet med lidt citron og salt. Giv resten af agurkecremen til.NB: Sæt 1½ dl kikærter i blød til fredag.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER