
Mad
Vagtelæg med avokadomos og koriandersalt
20. december 2012af Camilla Zarah Lawes
Lad gæsterne selv pille vagtelæggene ved bordet og dyppe dem i den cremede avokadomos-dip og drysse med koriandersalt.Vagtelæg fås i de fleste store supermarkeder eller hos din fiskehandler
Opskrift på vagtelæg med avokadomos og koriandersalt
12 vagtelæg
2 modne avokadoer
2 spsk. cremefraiche 18 %
lidt citronsaft
havsalt og friskkværnet peber
KORIANDERSALT:
3 spsk. finthakket koriander
1 spsk. havsalt
Sæt vagtelæggene over i koldt vand. Kog æggene i 3 minutter; tag tid, fra vandet begynder at koge. Afkøl i koldt vand.
Mós avokadokødet godt med en gaffel, og pisk cremefraiche i sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Si mosen gennem en finmasket sigte, så den bliver helt fin. Bland koriander med havsalt, og hak det fint sammen.
Læs også: 5 nemme hverdagsretter med æg