https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/gaestemad/2012/12/1251-den-store-nytaarsmiddag/1251-nytaarsmiddag-2-copy.jpg
Mad

Vagtelæg med avokadomos og koriandersalt

20. december 2012
af Camilla Zarah Lawes
Lad gæsterne selv pille vagtelæggene ved bordet og dyppe dem i den cremede avokadomos-dip og drysse med koriandersalt.Vagtelæg fås i de fleste store supermarkeder eller hos din fiskehandler

Opskrift på vagtelæg med avokadomos og koriandersalt

12 vagtelæg
2 modne avokadoer
2 spsk. cremefraiche 18 %
lidt citronsaft
havsalt og friskkværnet peber

KORIANDERSALT:
3 spsk. finthakket koriander
1 spsk. havsalt

Sæt vagtelæggene over i koldt vand. Kog æggene i 3 minutter; tag tid, fra vandet begynder at koge. Afkøl i koldt vand.
Mós avokadokødet godt med en gaffel, og pisk cremefraiche i sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Si mosen gennem en finmasket sigte, så den bliver helt fin. Bland koriander med havsalt, og hak det fint sammen.

Læs også: 5 nemme hverdagsretter med æg

Læs også