
Mad
Ugens opskrifter: Højtbelagt aftensmad
14. april 2014af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter byder på lækre højtbelagte retter. Her får du bl.a. opskrifter på surdejsbrød med steak, bønner & salsa verde, omelet med soltørrede tomater på landbrød og rugbrød med bresaola & gedeost. Få alle opskrifterne her
Glem alt om kedelige klemmer og servér et ordentligt stykke smørrebrød, hvor pålæg og fyld dækker hele brødet. Det er så flot og lækkert, at du kan servere det som aftensmåltid
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Surdejsbrød med steak, bønner og salsa verde - Få opskriften her
Omelet med soltørrede tomater på landbrød - Få opskriften her
Rødspættefilet med coleslaw og sauce tatare - Få opskriften her
Rugbrød med hummus, bresaola og gedeost - Få opskriften her