
1. Tænd ovnen på 200°. Skær blomkålen i buketter, og vend dem i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne.
2. CHEDDAR-KIKÆRTER: Skyl kikærterne, og tør dem i et rent viskestykke. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kikærterne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde. Riv cheddar-osten, og fordel den over kikærterne. Bag dem i yderligere 5 minutter, så osten smelter og bliver gylden.
3. KORIANDER-PESTO: Rist mandlerne let på en tør pande. Pil og pres hvidløg. Kom persille, koriander, limesaft, hvidløg og olivenolie i en blender, og kør, til du får en grøn olie. Tilsæt mandler, og kør maskinen, til du får en grov pesto. Smag til med limesaft, salt og peber.
4. Lun tacoskallerne i ovnen. Skær avocadokødet i skiver. Servér tacoskallerne med avocado, ristet blomkål, cheddar-kikærter, cremefraiche og pesto.
Få indkøbsliste til hele ugen her
UNGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kartoffelpizza med pesto og mascarpone – Få opskriften her