Mad

T-bone-steak med broccoli & blå ost

af Louisa Lorang 16. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er t-bone-steak med broccoli & blå ost. Få opskriften her

Luksus-weekend-mad! Indimellem MÅ der bare en stor bøf på bordet.

2 T-bone-steakslidt olie til stegning1 fed hvidløg

BROCCOLI:1 bundt broccoli i små buketterolivenoliesalt50 g blåskimmelost3 spsk. ristede græskarkerner

TILBEHØR:ristede kartoflerevt. kryddersmør

Steg bøfferne i lidt olie eller på en varm grill. Vær opmærksom på, at det lille kødstykke ved siden af benet er mørbrad, og derfor ikke skal stege så længe som resten. Jeg plejer at lægge det op på kanten af panden eller trække det helt ud af siden på grillen, så hele bøffen bliver perfekt. Krydr med salt, og gnid bøfferne med hvidløg.Rist broccolien i olie på en varm pande, den skal have 3-4 minutter. Krydr med salt, og anret varme broccolibuketter toppet med smuldret blå ost og ristede græskarkerner.Servér straks T-bones med broccoli og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personer

TIP: En hurtig kryddersmør af smør, en smule dijonsennep og din favorit-krydderurt sætter prikken over i'et til en stor bøf.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER