Mad

Svinespyd med kålsalat

af Louisa Lorang 6. december 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinespyd med kålsalat. Få opskriften her

Her er rigeligt kød til 2 personer. Brug gerne rester i madpakken eller næste dag. Jeg spiser retten, som den er - synes du alligevel, der mangler noget, kan du servere kogte ris til.400 g hakket svinekød1 håndfuld koriander, hakket1-2 tsk. rød karrypasta3 spsk. sojalidt olie til stegningevt. spydSALAT:½ hvidkål, fintsnittet2 tsk. groft salt1 dl hvidvinseddike½ dl sukker1 håndfuld sød basilikum50 g cashewnødder, hakkedeTILBEHØR:evt. kogte risRør kødet med koriander, rød karry og soja. Form det til aflange pølser, og steg dem gyldne og gennemstegte i lidt olie på en varm pande.Kom imens kålen i en si, og drys med salt. Lad den trække i 5-10 minutter. Klem kålen hårdt sammen med hænderne. Rør eddike og sukker sammen, og vend kålen med dressingen. Anret salaten med basilikum og nødder, og servér straks med de varme spyd.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag