Mad

Svinemørbrad med hotte bønner

26. april 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinemørbrad med hotte bønner. Få opskriften her

400-500 g svinemørbrad, afpudsetlidt olie til stegningsalt og peber400 g ristede kartoflerENDVIDERE:lidt olie til stegning2-3 tsk. rød karrypastasaft af ½ limefrugt250 g grønne bønner2 tsk. sukker1 spsk. fiskesauce1 smule vand1 spsk. sesamfrøDel mørbraden i 4 små bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med lidt salt og peber.Varm imens olien i en dyb pande, og kom karrypastaen på. Lad det varme et øjeblik, og tilsæt limesaft, bønner, sukker og fiskesauce. Steg lidt, tilsæt en smule vand undervejs, og steg, til bønnerne er færdigtilberedte og har en anelse bid. Kom sesamfrø på, og servér mørbradbøffer, bønner og ristede kartofler.Få indkøbslisten herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

madplan
madplan
madplan
Ugens madplan