Mad

Svinemørbrad, lune æbler og sennepssauce

af Louisa Lorang 9. februar 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinemørbrad, lune æbler og sennepssauce. Få opskriften her

Mht. kød er det lige i overkanten til to personer. Brug resten i en salat eller sandwich - eller måske på et stykke smørrebrød i weekenden.1 svinemørbrad, pudsetlidt olie til stegningsalt1 spsk. grov sennep1 tsk. dijonsennep1½ dl piskeflødesaltLUNE ÆBLER:2 æbler i både1 rødløg i bådeolivenolietimiansaltTILBEHØR:ristede kartoflerSkær mørbraden i 4-6 bøffer. Bank dem let flade med hånden, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt.Tag bøfferne af panden, og kom de to slags sennep på panden. Tilsæt fløde, og lad det koge op. Smag til med salt.Rist imens æbler og rødløg i lidt olie på en varm pande. Det skal bare riste i et par minutter. Krydr med timian og salt.Servér bøfferne med kartofler, lune æbler og sennepssauce..Opskriften er til 2 personer.TIP: Suppen kan sagtens laves uden bacon, hvis du ikke har lyst til kødFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER