
1. Kartoffelsalat: Skyl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl. Skyl grøntsagerne. Skær radiser og gulerødder i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skær agurk i små tern. Vend det hele sammen med de kolde kartofler.
2. Rygeostdressing: Rør rygeost sammen med fraiche, salt og peber. Vend dressingen i kartoffelsalaten.
3. Steg bøfferne med fedtkanten nedad på en pande, til kanten er sprød og gylden. Læg bøfferne ned, og steg dem i 2-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
4. Hvidløgs-persille-olie: Vend hakket hvidløg og plukket persille sammen med olie, salt og peber, og fordel det på de færdigstegte bøffer. Servér med kartoffelsalat pyntet med ærteskud.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Trisdag: Æggekage med røget laks, nye kartofler og spinat – Få opskriften her
Onsdag: Grillet svinemørbrad med aspargessalat og gedeostetoast – Få opskriften her