Mad

Sommer-krebinetter med ærte-ricotta-creme

af Louisa Lorang 21. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er sommer-krebinetter med ærte-ricotta-creme. Få opskriften her

Resten af den ricotta, du brugte til pizzaen, passer perfekt til en enkel ærtecreme. Bruger du friske ærter, skal du lige blanchere dem i 1-2 minutter inden brug.300-400 g hakket svinekød1 bundt dild, hakketsalt og peberolie til stegningENDVIDERE:200 g ærter, blancherede eller fra frost100 g ricotta¼ dl olivenolie2 spsk. citronsaftsalt1 bundt små gulerøddersaltolivenolieTILBEHØR:kogte nye kartofler Rør kødet med hakket dild, salt og peber, og form den til 4 krebinetter. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gennemtilberedte.Blend ærterne med ricotta og olivenolie. Smag til med citronsaft og salt.Damp gulerødderne i 1-2 dl vand tilsat olie og salt. De skal bare have 1-3 minutter, efter størrelse.Servér straks krebinetter med kogte kartofler, dampede gulerødder og ærtecreme.Opskriften er til 2 personerTIP: Ærtecremen er også skøn som dip til sprøde grøntsager.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER