Snacks

Uhyggelig Halloweenmad: Afhuggede fingre

Halloween er en oplagt tid til (u)hygge med ungerne i køkkenet! Her får I nogle sjove opskrifter på bl.a. afhuggede fingre, spøgelseskager og mumiepølser med blodigt dip.

(40 stk.)

Det skal du bruge til afhuggede fingre

Dej:
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
75 g havregryn
350 g hvedemel

Læs også: Pas på med sminken til Halloween

Fyld:
150 g tomater
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tomatpuré
200 g skinkestrimler
100 g revet ost
20 mandler som negle

Find sjovt bageudstyr til halloween her >>

Skal I holde halloween? Her finder du masser af sjove ting til festen >>

Sådan laver du afhuggede fingre

Rør gæren ud i vandet og rør olie, salt og havregryn i.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 45 min.
Hak tomater, hvidløg, salt, oregano og tomatpuré sammen i en foodprocessor til en rå pizzasauce.
Rul dejen ud til en firkant på 50 x 40 cm på et meldrysset bord og skær ud i 8½ cm brede strimler.
Fordel pizzasauce, skinke og ost på strimlerne og rul dem sammen til lange, skinkefyldte rør.
Skær rørene i 5 stykker, luk den ene ende og sæt en halv mandel på som negl.
Læg fingrene på en plade med bagepapir og skær tre ridser midt på fingrene.
Bag fingrene ved 200° i 15-20 min.

Prøv også disse uhyggelige opskrifter:

Uhyggelig mad til Halloween

Opskrifterne er fra Familie Journal nr. 44 2015.
Vil du gerne have Familie Journal i postkassen hver uge? Se de aktuelle abonnementstilbud lige her!