
Tænd ovnen på 180°. Rul tærtedejen ud, og læg den i 4 små tærteforme. Sæt tærterne på køl, mens du laver fyldet.
Halvér butternutsquashen, og fjern kernerne med en ske. Skær skrællen af med en skarp kniv, og skær græskarkødet i mundrette tern. Pil og hak løget fint. Skyl grønkål, og hak den groft. Skær bacon i tern.
Steg bacon i olie på en pande i et par minutter, til det begynder at tage en smule farve. Tilsæt græskartern og løg, og steg videre, til græskarternene er næsten møre. Tilsæt grønkål, og steg i 1-2 minutter, til kålen falder let sammen. Krydr med rosmarin, salt og peber. Tag panden af varmen, og vend smuldret feta i blandingen.
Pisk æg og cremefraiche sammen i en skål, og krydr let med salt og peber. Fordel græskarblandingen i tærteformene, og hæld æggemassen over. Bag tærterne i ovnen i 20-25 minutter, til fyldet er fast.
Servering:
Servér tærterne varme eller lune, og pynt med frisk timian.
Tip:
Tærten kan også laves i en stor tærteform, Ø 24-26 cm.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frisk pasta med græskar, grønkål og parmesan – få opskriften her
Tirsdag: Kyllingelår med rød waldorfsalat – få opskriften her
Onsdag: Glaseret laks med ris, grønkål og avocado – få opskriften her
Fredag: Farsbrød med æbler, svesker og kålsalat – få opskriften her