https://imgix.femina.dk/media/article/billede_til_artikel.png
Mad

Slankeopskrifter: Få fat i FEMINAs populære slankeopskrifter

27. december 2014
af webredaktionen
Få en sund start på 2015 med FEMINAs populære slankeopskrifter med max 555 kalorier

Slankeopskrifter

Slankeopskrifter behøver nødvendigvis ikke være grønne salater, kedelige supper, eller tørre slankekiks, som ikke gør dig ordentlig mæt. Hvis du ikke bliver ordentlig mæt, kommer sulten nemlig hurtigt tilbage, og så kommer du til at spise igen. Det er en fejl, mange begår, fordi de er for fokuserede på at tabe sig hurtigt.

FEMINA har i årenes løb haft en fast slankeopskrift i bladet hver uge, og de har været meget populære blandt vores læsere. Alle vores slankeopskrifter er mættende opskrifter som enten indeholder fisk, kød, kylling eller svin, men flere af opskrifterne er også vegetaropskrifter med falafler af kikærter, lækre linsesalater eller rodfrugtbøffer. Alle slankeopskrifter er baseret på spændende ingredienser, de er nemme at lave og efterlader dig sund og glad.

FEMINAs slankeopskrifter har en tidsangivelse på, så du ved, hvor lang tid, de tager at lave. De fleste kan klares på 20-40 minutter. Derudover oplyser en lille boks om næringsindholdet i opskriften. Næringsindholdet er fordelt mellem energi, protein, fedt, kulhydrat og kostfibre, så det er nemt og overskueligt at holde øje med kalorierne. Alle slankeopskrifter indeholder nemlig ikke mere end max. 555 kalorier.

Typer af slankeopskrifter

Alt efter om du søger efter slankeopskrifter til én person, for de kræsne, til mænd eller til gæster, så ligger der masser af slankeopskrifter på nettet – nogle af de mest søgte er f.eks. fra Alle Tiders Kogebog, Arla, John Buhl, hjerteforeningen, Hjemmet, Familie Journalen, Ude & Hjemme og Vægtvogterne.

Nogle finder inspiration på blogs, forskellige hjemmesider, i bøger, apps eller igennem kostplaner, men ofte glemmer man, hvor de forskellige slankeopskrifter er fundet henne, og det kan være svært at navigere i. Derfor har vi gjort det nemt og samlet 40 lækre slankeopskrifter til dig i et overskueligt hæfte, du kan printe ud derhjemme.

De koster kun 19 kr., og de 40 slankeopskrifter kan købes i FEMINAs shop, og bliver sendt som en fil til din e-mailadresse. Alle opskrifterne kan du samle i et ringbind eller lignende, så du altid har styr på dem.

Læs også: Mangler du inspiration til hverdagsretter?

Læs også