Mad

Skinkesnitsel med ærtemos

af Louisa Lorang 28. juni 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er Skinkesnitsel med ærtemos. Få opskriften her

2 skinkesnitslermel1 æg, sammenpisketgrov rasplidt oliesalt og peberENDVIDERE:200 g kogte kikærter (evt. fra dåse)3 fed hvidløg i tynde skiver½ dl olivenolie4 dl ærter (optøede, hvis fra frost)salt3-4 spsk. citronsaftTILBEHØR:100 g blandet salatlidt olie og eddikecitronbådeVend snitslerne i mel, derpå i æg og endelig i rasp. Steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.Skyl imens kikærterne, hvis de er fra dåse, og sautér kikærter og hvidløg i rigeligT olie ved middelvarme. Kom ærterne ved, og lad dem bare lige varme med. Hæld det hele over i en skål, og mos det groft med en gaffel, eller kør det hurtigt i en foodprocessor, mosen skal være rustik. Smag til med salt og citron.Servér snitslerne med ærtemos, salat vendt med olie og eddike og citronbåde.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER